Liber si original, inventiv si excentric – Varsator 2018



Cu un sprijin important dat de Jupiter in sectorul carierei, Varsatorii au parte in 2018 de multe oportunitati in acest domeniu, in viata sociala, de proiecte generoase si impliniri profesionale. Ambitiile, dorintele si nevoia de recunoastere trec printr-un proces constant de schimbare si dezvoltare pozitiva. Veti fi in lumina reflectoarelor si toata munca grea de pana acum va fi in sfarsit recompensata!
Pana in noiembrie 2018 trebuie sa profiti de aceasta perioada favorabila dar alege cu atentie proiectele in care te implici. Nu te lasa condus de aroganta, autosuficienta si orgoliu deoarece poti invata pe pielea ta cum toate acestea sunt avanpremiera caderii !

Cu siguranta vei trece prin toate starile de manie, fericire, frustrare, implinire, sau dezamagire… Poate intr-o singura zi, poate in cateva ore… Ai grija doar sa nu iti versi nervii pe cine nu trebuie, mai ales ca aceasta tendinta ramane pe pozitie tot anul!!! Schimbarile atat de dese de dispozitie iti pot pune in pericol relatiile personale sau profesionale,  te pot conduce spre decizii gresite sau chiar periclita proiecte.
In plus, nu barfi si nu asculta barfele altora! Se pot intoarce impotriva ta si ar fi pacat ca toata munca de pana acum sa fie distrusa de cateva cuvinte aruncate din plictiseala …
Acum ca te-am atentionat de partile negative ale acestui tranzit sa depasim momentul spunandu-ti si partile bune: creste increderea in voi, puteti calatori mai mult iar aceste calatorii tin de cariera, puteti primi ajutor din partea unor persoane influente si chiar participa la evenimente care va  vor schimba cursul vietii.

O perioada de provocari in cariera, perioada  5 octombrie -16 noiembrie 2018, cand Venus intra in retrogradare in semnele Scorpion /Balanta poate starni in Varsatori dorinta de schimbare a job-ului, relatiile existente pot cunoaste un regres vizibil iar cele incepute acum  ( in special cele sentimentale)  nu sunt de durata.

Uranus, ghidul vostru astral aflat acum in casa a treia, a comunicarii si informarii, va parasi Berbecul din 15 mai 2018 si va intra in Taur, sectorul familiei voastre. De acum si pana in 2026, va produce schimbari si perturbari de tot felul in acest domeniu, de la  schimbarea locuintei o data sau de mai multe ori, sa cumparati una sau sa va extindeti familia. Relatia cu mama, cu un copil sau cu o ruda de sex feminine va suferi tot felul de schimbari. In acelasi timp o figura paterna din viata Varsatorilor va deveni extrem de importanta si relatia cu acesta se va consolida.

Eclipsa de Soare in Leu care se formeaza in data de 11 august 2018 este favorabila unor inceputuri noi in relatiile voastre sentimentale, cu partenerul de viata sau aparitia alesului/ei pentru cei singuri. De asemenea este posibil sa lasati in urma o relatie toxica, sa renuntati la un asociat din afaceri sau sa decideti brusc sa va casatoriti. 
Cu patru eclipse pe axa Leu/Varsator care vor influenta puternic sectorul parteneriatelor, dragi Varsatori asteptati-va la evolutii interesante si schimbari surprinzatoare in acest domeniu de viata. Nevoile si dorintele voastre interioare dar si felul de a aborda relatiile vor cunoaste o dinamica noua, in fapt o reechilibrare intre eu si noi…

Saturn in Capricorn face echipa cu Pluto in Capricorn pentru urmatorii aproximativ trei ani si va ajuta sa creati ordine si stabilitate in interiorul vostru, sa va confruntati cu karma ( datorii) trecutului vostru, sa faceti curatenie in blocajele inconstiente, in inhibitiile si temerile voastre.
Saturn va poate ajuta sa scapati de poverile inutile, de tot ce este vechi pentru a face loc noilor orientari si unor noi obiceiuri in viata voastra. Trebuie sa invatati cuvantul rabdare, sa faceti ordine in viata voastra si sa invatati sa spuneti nu persoanelor si obiceiurilor nocive de pana acum.
Noul nu poate veni pana nu faceti ordine in tot ce este vechi si inutil in viata voastra, si 2018 este cea mai buna perioada pentru a scapa de poverile inutile, obisnuintele nesanatoase si  prietenii falsi. Aceasta este o perioada in care Varsatorii vor fi  atrasi de subiecte spirituale, mistice si oculte.

Saturn in Capricorn aduce pentru voi sfarsitul unui ciclu de douazeci si noua de ani ajutandu-va sa dati deoparte persoane, experiente care odata v-au definit dar acum trebuie sa plece, trebuie sa creati spatiu pentru ceva nou .
Nodul Sud in tranzit prin semnul vostru pana pe 6 noiembrie 2018 va aduce Varsatorilor evenimente de natura karmica, sortite si care ii vor influenta benefic sau nu, in functie de ceea ce au semanat… Sunt evenimente in care nu au niciun control si care le vor schimba si redefini personalitatea.


Un an binecuvantat!





Niciun comentariu:

Un produs Blogger.