Gandul, arma cu doua taisuri




“Toate particulele energetice vibreaza, transmit informatia de la una la alta. Asa cum toate campurile noastre se intrepatrund si se intersecteaza, INFORMATIA  se transmite de la un camp energetic la altul, dar creierul nostru prelucrand informatia ne formeaza imagini despre tot ce ne inconjoara in natura si ce reprezentam noi ca fiinte umane. [...] “

Puterea psihoenergiei depinde de gandirea noastra. In ultimii 50 de ani am uitat de puterea gandirii noastre care poate fi pozitiva ( constructiva) , sau negativa ( distructiva).  Fiecare gand pune in miscare particule din biocampul nostrum. Le concentreaza, le tine in campul nostru si in afara lui. Tocmai de aceea este foarte important ce gandim.  Fiecare gand inca neformat , nepronuntat, deja a si ajuns la destinatie. Fiecare gand formeaza in campul eteric o forma energetica ( forma gand) de sine statatoare.  

Gandurile de aceeasi polaritate si frecventa (fie pozitiva, fie negativa) se aduna, se maresc in volum. Gandurile pozitive de pace, dragoste, bucurie, ne calmeaza, ne echilibreaza fizic si psihic. Ne ajuta sa comunicam mai bine, sa reusim in rezolvarea problemelor, sa vedem viitorul cu optimism, chiar si avand unele probleme in viata. Ne ajuta sa ne mentinem structura campului energetic, primita prin nastere, intr-un echilibru armonios, sa pastram sanatatea corpului fizic si sa trecem mai usor prin toate incercarile vietii. Gandurile pozitive vibreaza la un nivel inalt si ne ridica in plan spiritual . Ne ajuta sa ne realizam si in toate celelalte planuri: fizic, psihic, material si psihoemotional.

Gandurile negative de invidie, gelozie, ura , manie, blestemele, farmecele, toate nemultumirile, au vibratii de frecventa joasa.  Acest camp concentreaza mai multa energie negativa din mediul inconjurator si-si iradiaza toate particulele negative, incarcand negativ pe toti si tot ce il inconjoara. Ori de cate ori ne gandim la un lucru foarte mult, noi il construim pe plan mental.

Toti suntem legati prin campuri energetice si gandurile noastre . Impartasim aceeasi CONSTIINTA GLOBALA! Aceasta explica faptul ca agresiunile psihice sunt facute inconstient. Oamenii inca nu si-au dat seama de puterea gandului.  Ei nu stiu, dar creeaza ceva care are o viata proprie in natura. Ceva ce nu se distruge, ramane aici langa noi si influenteaza toate planurile vietii noastre. Nu e bine sa emitem ganduri negative, caci ele se vor intoarce intr-un fel sau altul de unde au plecat si mult amplificate in puterea lor negative , fiindca in calatoria sa, gandul vostru negativ a mai capatat si alte ganduri negative de vibratie joasa. (Energia are traiectoria bumerangului)

Stim proverbul ,,Ce se aseamana se aduna". Cu cat se strange mai multa energie negativa in campul vostru energetic, cu atat mai mult va dezechilibrati si energetic si fizic si psihic si spiritual. Intotdeauna invinovatim pe altii ca nu sunt corecti, ca nu ne merge bine in toate, suntem indispusi, disperati, necajiti si nici nu ne dam seama ca deseori cauza tuturor necazurilor noastre suntem chiar noi , gandirea noastra negativa si comportamentul nostru.  ( Ti-ai intalnit dusmanul... Iata-te!)


[,,Orice gand, orice vorba, orice fapta se duce in eternitate”  - Pitagora]








Niciun comentariu:

Un produs Blogger.