Horoscop mai 2018





Punctul central al lunii mai si totodata bigbang declansator de evenimente explozive , de transformari si prefaceri viitoare, Marte – planeta pasionala, impulsiva, combativa si competitiva tranziteaza Capricornul pana pe 15 mai 2018.
Datorita miscarii sale inainte-inapoi prin zodiile Capricorn – Varsator, intalnirii cu Nodul Sud ( iunie-iulie 2018) si conjunctia cu eclipsa totala de Luna ( 27 iulie 2018), Marte anunta mari turbulente politice si schimbari economice drastice.

Aceste plasari puternice genereaza evenimente majore la nivel mondial dar si surprize personale de proportii. Tot ceea ce se intampla acum ne indreapta spre un sir de schimbari neobisnuite iar pentru multi, chiar socante. Vom fi martorii unor dezvaluiri anuntate cu surle si trambite, mass-media va musca momeala breaking-newsurilor iar in tot acest timp, planurile demarate in umbra isi vor continua linia directoare.

Pana pe 21 mai vom avea un soi de lentoare in actiuni, lentoare data de  Soare in zodia Taurului, cu tendinta de a fi mai relaxati, mai aplecati catre confort si mai putin atenti la intamplarile din jurul nostru. Aceasta liniste si calm interior se va risipi pe masura ce Mercur si Uranus ( eveniment MAJOR) vor intra in Taur ( 14 – 16 mai 2018).

Axa destinului care tranziteaza acum zodiile Leu/Varsator ( 9 mai 2017-6 noiembrie 2018)  zdruncina puternic astrograma Romaniei prin actiuni si proiecte pe termen lung in tot ceea ce priveste aliantele si intelegerile externe. Marte si Pluto in Capricorn influenteaza puternic miscarile subterane din viata politica autohtona, cu actiuni majore desfasurate de serviciile de spionaj ( si nu doar cele nationale!!!) anuntand intr-un viitor relativ apropiat (  2019 – 2020) schimbari majore si dejucarea unor planuri din zona intunecata a politicii internationale.  
Luna Noua in Taur din 15 mai 2018 aduce vant de schimbare, tonul si comportamentele umane incep sa se radicalizeze, nimeni nu va fi de acord cu nimic, emotia generala va atinge cote foarte inalte si, de parca nu ar fi deajuns, cuadratura Marte/Uranus  va incinge atmosfera creand la tot pasul evenimente explozive.
Sa ne asteptam la surprize de tot felul! Miscarile de pamant se vor amplifica, si incepand de acum pana in august acestea vor fi tot mai numeroase.
Stirile despre decesul unor fosti presedinti, politicieni, lideri mondiali si legende ale filmului in perioada mai-august vor tine prima pagina in mass-media autohtona si internationala.

Pe masura ce Mercur se apropie de intalnirea cu Uranus, Jupiter se va opune cu mandrie planetei Mercur, indicand noi inventii si progrese tehnologice, nepuse inca in serviciul umanitatii din cauza costurilor mari. Trigonul dintre Neptun si Jupiter ajuta considerabil la dezvoltarea inedita si inovatoare a platformelor media, fotografiei, cercetarea spatiului.

Interesul pentru spiritualitate si stiintele metafizice este in continua crestere, mass-media va introduce in programele si informarile lor, lideri spirituali ce vor avea un impact major in anii urmatori. Spiritualitatea si stiinta isi dau mana si pornesc incet si timid sa cladeasca o noua era. Muzica, filmele, fotografia vor deveni arme pasnice catre trezirea la o constiinta superioara si pe masura ce constiinta maselor se schimba, vom asista la o schimbare majora in politica interna si internationala.

Urmatoarele 3-4 luni implica o curatire majora a coruptiei si a manipularii grosolane din media. Adevarul va fi dezvaluit prin energia eclipselor din iulie si august… Totul se schimba rapid! Acordati-va timp de calitate si aveti grija de sanatatea voastra fizica si mental, deoarece presiunea timpurilor in schimbare va afecta pe toata lumea!



PS: Va exista o panica majora pe pietele financiare in jurul datei de 26 mai 2018, odata ce Venus se muta intr-o opozitie cu Saturn. Ce va determina acest lucru? Zvonurile unui conflict armat, poate chiar a unui razboi iminent, va fi cauza declansarii unei degringolade financiare. Dar NU! Apocalipsa financiara nu vine. Dar toate aceste miscari vor ajuta din plin actiunile unor societati, grupuri si institutii bancare…


Niciun comentariu:

Un produs Blogger.