Secrete pentru protectia energetica a casei



Plantele- scut dar si cal troian in protectia energetica a casei



Plantele nu trebuie amplasate în dormitoare, deoarece în timpul nopÅ£ii absorb oxigen ÅŸi degajă dioxid de carbon. Există flori ÅŸi copaci care acÅ£ionează pe post de vampiri energetici ÅŸi trebuie îndepărtaÅ£i din jurul casei, insa există ÅŸi plante-donatoare de energie. 
Există explicaÅ£ii în acest sens, iar terapeuÅ£ii, printre care ÅŸi Mihail Platonov, în lucrarea sa "Vampirii ÅŸi donatorii casei - secretele protecÅ£iei energetice", susÅ£in că stările noastre sunt influentate de plantele ÅŸi animalele pe care le avem în casă, unele dintre ele fiind adevăraÅ£i vampiri de energii pozitive care ne lasă fără vlagă ÅŸi ne adâncesc depresiile, iar altele ne ajută să ne revenim în perioadele de traume psihice ÅŸi fizice.

Plante donatoare.

Muşcata cu flori roşii sau albe, cu frunzele uşor încreţite posedă o energie pozitivă foarte puternică. Este suficient să stăm lângă o muşcată timp de 10-15 minute şi ne vom simţi odihniţi, cu forţele refăcute.
Ficusul: planta benefică pentru energetica omului. Lui i se datorează atmosfera plăcută şi bunăstarea din casă. Iritarea şi furia dispar tot datorită prezenţei acestuia. Asupra persoanelor irascibile au un efect calmant, acţionează cu blândeţe, abia perceptibil, calmând accesul de agresivitate. Este important să fie aşezat într-un loc unde să nu primească direct lumina de la soare.
Florile naturale tăiate sunt donatori până când încep să moară. Din acest moment devin vampiri şi cu o forţă diabolică încep să absoarbă energia casei, de aceea nu păstraţi niciodată prea mult florile în vază.
Bonsaiul este benefic în casele dominate de spiritul materialismului, pentru că el are capacitatea de a abate gândurile de la lumea materială spre lumea spirituală. Bonsaiul îi ajută pe oameni să perceapă lumea subtila, îi face mai sensibili, le dezvoltă intuiţia, îi ajută să se schimbe, să-şi schimbe concepţia despre lume, iar aceasta este uneori principala cale spre vindecarea trupului şi a spiritului.
Cactusul: ne ajută să ne completăm energia şi în acelaşi timp poate înlătura energia negativă. Poate fi amplasat în faţa monitorului computerului, preluând o parte din energia negativă.
Amarilia: planta benefică.
Tradescanţia: indică existenţa în apartament a zonelor cu dereglări energetice pentru că ea refuză să trăiască în aceeaşi cameră cu un vampir. Plasată într-un asemenea loc, ea începe să se îngălbenească şi să-şi piardă frunzele.
Ciuboţica-cucului: este ideală pentru echilibrarea energiei, neutralizează conflictele şi de aceea este bine să fie amplasată la ferestrele încăperilor unde apar frecvent emoţii negative.
Violetele: nu suportă în casă energiile inferioare, pasiunile exagerate, scandalurile. Nu suportă nici atitudinea prea familiară faţă de ele, deci nu are rost să le mângâiaţi frunzele catifelate pentru că se supără şi se îmbolnăvesc. Violetele pot să ne echilibreze stările emoţionale si este un purificator al spaţiului.
Ciclama: face ordine în energetica locuinţei. Deosebit de utilă în casele în care locuiesc oameni cu voinţă slabă, molatici, "lasă-mă să te las".
Azaleea: menţine în casă energia bunei dispoziţii, neutralizând toate energiile egoiste. Persoanele care au nevoie să-şi suplimenteze energia, trebuie să aibă neapărat în casă azalee, deoarece ele sunt capabile să-i "hrănească" pe oameni cu energie benefica si creatoare.
Rozmarinul: înlătură oboseala, frica, anxietatea, panica, astenia. Indicate persoanelor în vârstă şi femeilor însărcinate. Ameliorează toxicoza şi irascibilitatea.

Plante vampiri.

Begoniile: sunt plante vampir, dar folositoare în special pentru casele în care vine multă lume. Begonia absoarbe ca un aspirator toată energia, iar după un timp redă casei doar energia pozitivă.
Florile uscate sunt vampiri, dar într-o măsură mai redusă decât cele veştejite. În general, materia moartă atrage întotdeauna forţele necurate.
Orhideele: sunt vampiri clasici şi iau foarte multă energie de la oameni. Este deosebit de periculoasă pentru casa în care locuiesc oameni nehotărâţi, cu voinţă slabă. Pentru aceştia, orhideea funcţionează ca o pompă, absorbindu-le energia. Vampirismul orhideei se manifestă cel mai acut in timpul nopţii şi în zorii zilei.

Trandafirii: îngrijind trandafiri, oamenii îşi transferă surplusul energetic asupra lor şi de aceea toţi cei care se consideră donatori pot să cultive fără grijă aeste minunate flori. Persoanelor cărora nu le este suficientă propria energie, le sunt contraindicaţi trandafirii, deoarece le provoacă anxietate şi irascibilitate. Trandafirii nu suportă pisicile, dar se înţeleg bine cu câinii.
Feriga: puternic vampir energetic, pentru a se putea dezvolta normal are nevoie de foarte multă energie. Poate fi asezata in locurile unde energia negativa este cu mult peste normal ( calculator, modem, televizor) absorbind energia negativă.
Chiparosul: deşi este un puternic purificator al aerului, nu este indicat să-l avem în locuinţele noastre (considerat în antichitate arborele morţii).

Sfaturi importante:

Tundeţi-vă măcar o dată pe lună vârfurile părului (urmăriţi fazele lunii) pentru că acumulează "murdăria" energetică.

Ştergeţi des oglinzile din casă.

Pisicile iau energie de la oameni, dar numai când trebuie şi cât trebuie şi sunt capabile să absoarbă energia de care nu aveţi nevoie la un moment dat, determinând vasele sanguine din corpul dumnevoastră să se îngusteze sau să se relaxeze, în funcţie de presiunea arterială pe care o aveţi. Pisicuţele de culoare neagră iau cam mult din energetica locuinţei. Pisica este singurul mamifer care, pentru a trăi, are mereu nevoie de o anumită cantitate de energie negativă, având în vedere că le place să stea pe televizor, frigider, computer, maşini de spălat în funcţiune, adică pe aparatura ce iradiază în mediul înconjurător oscilaţii electromagnetice negative. Cu cât mai mare este nivelul acestor oscilaţii, cu atât mai fericită este pisica. Ea rămâne pe locul bolnav până ce nu mai are ce lua de acolo.

Câinii sunt donatori de energie. Ei nu vă iau energia negativă, dar vă suplimentează energia pozitivă. Câinii sunt ca nişte acumulatori vii care, pe măsură ce dau din energia lor, se încarcă imediat cu alta nouă. Dacă pisica este capabilă să anihileze procesele inflamatoare, să înlăture durerea, surescitarea, să normalizeze presiunea arterială, câinele îl ajută pe om să-şi refacă puterile şi să-şi ridice tonusul vital.

Mamiferele şi păsările sunt în majoritate donatori de energie. Şerpii, broaştele, şopârlele, insectele trebuie evitate. Peştii înghit energia negativă şi creează un câmp energetic benefic.

Scoicile, coralii, florile uscate absorb energie pentru că sunt ţesuturi moarte. Bibelourile, coarnele de cerb de pe pereţi, blană de urs de pe podea, funcţionează ca aspiratoare de energie.

ÅžtergeÅ£i de praf cărÅ£ile pe care nu le atinge nimeni cu anii ÅŸi aruncaÅ£i lucrurile vechi. 






Niciun comentariu:

Un produs Blogger.