Horoscop iunie 2018


horoscop iunie 2018


Se intrevad multe schimbari la orizont, toate provocate de o serie de evenimente geocosmice la nivel macro ( furtuni in magnetosfera si atmosfera Pamantului dar si miscari in mantaua si scoarta planetei) si micro ( campul electromagnetic uman).

Luna Noua - 13 iunie (Super Luna), conjunctie Soare / Mercur – 6 iunie, Neptun in stationare retrograda – 18 iunie, opozitie Marte-Venus - 21 iunie, Marte in stationare retrograda – 26 iunie, Luna Plina – 28 iunie, adica un mix de energii si forte astrale deosebit de puternic care pregatesc intrarea dramatica a celor 2 eclipse din iulie. Vom experimenta intamplari neobisnuite si decisive, temeri majore si fiori ce va tine cu sufletul la gura o intreaga planeta.

Marte (factor declansator)  alaturi de Nodul Sud, va elibera o energie intensa si schimbari dramatice se vor manifesta la nivel mondial. Amenintari la adresa securitatii, ostilitate si furie, eruptii vulcanice, cutremure si incendii devastatoare, valuri de caldura (in special in emisfera nordica), planuri in umbra pentru constructii de razboaie civile bazate pe minciuni si inselaciune sunt doar cateva exemple de evenimente ce vor fi pe buzele tuturor in luna iunie.

Vor exista schimbari profunde in urmatoarele 6 luni in intreaga lume si nu va fi ocolita nici Romania. Agitatorul de serviciu, Marte, va intalni Soarele Romaniei in a 2a jumatate a lunii octombrie iar eclipsele anului pe axa Leu/Varsator vor intepa din toate partile destinul tarii aflat pe aceeasi axa.
Ceea ce decidem sa facem in urmatoarele luni este esential pentru sanatatea si fericirea noastra. Deoarece ideea de moarte si distrugere va fi tema verii, ar trebui sa ne schimbam atitudinea fata de razboi si violenta. Scopul si sensul vietii noastre este sa ne iubim intre noi, sa construim relatii sincere bazate pe iubire si empatie. Lectiile karmice si dificultatile pe care trebuie sa le surmontam in aceasta perioada ne sunt date pentru a evolua spiritual.

Putem sterge acum datorii ramase neachitate din vietile trecute atat la nivel personal dar si ca natie. Se vor repeta situatii si experiente trecute pentru a incheia si lichida karma negativa. Cu o istorie in spate de nenumarate tradari si tradatori, Romania are o sansa astrala uriasa de a stinge o buna parte din datoriile karmice…

Harta astrala a verii aduce o explozie de energie de tip yin ( feminina) nemaintalnita pana acum si vom asista in intreaga lume la ridicarea femeilor in pozitii foarte importante. Relatiile interumane vor deveni din ce in ce mai importante iar dragostea sub toate aspectele ei va fi subiect principal pe intreg mapamondul.   

Retrogradarea lui Marte in Varsator (26 iunie-27 august) transforma energiile benefice ale acestuia si il obliga sa se manifeste profund distructiv pentru tara noastra. Ne vom confrunta cu sentimente de furie si manie, intoleranta, violenta, iar din punct de vedere politic ne putem astepta la disfunctii importante. Eforturile pentru pace, aici si in intreaga lume, sunt amenintate de atacuri neasteptate iar acestea vor predomina pana la sfarsitul lunii august.

Jupiter si Neptun ( in miscare retrograda) se afla intr-un frumos aspect de trigon determinand o crestere a cultelor si organizatiilor religioase si spirituale. Marte conjunct cu Nodul Sud intreaga luna, intensifica sentimentele de intoleranta, fanatism si extremism religios si se vor raporta amenintari teroriste si chiar atentate, in intreaga lume.

Din iunie si pana spre sfarsitul lunii august, figuri emblematice din industria cinematografica si muzicala, fosti presedinti de tara si lideri mondiali se vor confrunta cu multe probleme de sanatate si, din pacate, moartea multora dintre ei, va deveni subiect de stiri de o amploare extraordinara.

De asemenea, Neptun retrograd va trimite impulsul declansator ce va determina  fluctuatii bursiere ca raspuns la zvonuri, scandaluri si manipulari ( in special perioada 10-16 iunie).

Cei nascuti cu planete aflate pe gradul 16 ( sau in preajma acestuia) in semnele mutabile Gemeni, Fecioara, Sagetator si Pesti sa acorde o atentie sporita evenimentelor, cuvintelor, intelegerilor, etc., deoarece exista o forma de iluzie,inselatorie sau incertitudine care planeaza asupra lor pe tot parcursul lunii iunie.

Intreaga luna iunie este o luna cu provocari multiple! Fiti flexibili, atenti la toate semnele si mai ales, fiti acel surfer experimentat care foloseste valurile impresionante ale lunii iunie pentru a ajunge in siguranta pe malul lunii iulie.





Niciun comentariu:

Un produs Blogger.