Tu crezi in preziceri?





“Astrele influenteaza tot ce se afla la suprafata acestei lumi sublunare”  
                                                                                                  – Sf. Toma d’Aquino



Putem fi deasupra stelelor? Deasupra prezicerilor scrise in ele? Cu siguranta, da! Cum? Prin reactia unica a fiecaruia dintre noi fata de incercarile vietii. Cum alegi sa solutionezi problemele aparute, tine doar de tine. Si cum de cele mai multe ori vei cadea intr-una din cele doua extreme ( delasarea sau vointa), poate iti va fi de ajutor sa stii ca aceste evenimente percepute ca neplacute ( blocaje astrologice), pot fi invinse prin apel la Divinitate!
Iar rugaciunile din inima pot schimba destine mediocre, in destine de poveste! 

Acesta stiinta veche,astrologia, a fost accesibila oamenilor prin filiere inca necunoscute epocii moderne. Toate sistemele astrologice cunoscute pe Pamant, sunt doar o mica parte, o farama dintr-o astrologie mai mare, o astrologie a intregului Univers. Depinde din ce punct privesti stelele, depinde pe ce planeta te gasesti, depinde ce Soare iti lumineaza zilele si ce astru noptile…

De precizat totusi ca o astrograma previzionala e doar o harta cu indicii, nu si drumul  pe care in mod obligatoriu il vom urma. O harta ne arata caile potrivite, usoare, momentul cand ne-ar fi favorabil sa pornim  pe aceste cai dar si momentele in care e mai bine sa asteptam. 

Astrograma este o placuta indicatoare ce sta la o intersectie de drumuri pe care scrie numele destinatiei, ne arata chiar si directia spre care ar trebui sa mergem, dar… alegerea de a urma placuta indicatoare sau nu, ne apartine.

Nimeni nu trebuie sa se amageasca cand astrograma personala este plina de conjuncturi favorabile ce-i prezic o mare avere, ca o va si avea… Daca el insusi nu face nimic si asteapta milioane de dolari sa pice de undeva, va suferi o mare dezamagire! Acelasi lucru este valabil si pentru o casatorie de vis, achizitii de case, etc. 

Cunosc persoane care desi aveau la un moment dat in astrograma lor un superb “trigon regal” (un aspect extrem de favorabil), nu au realizat nimic in acea perioada. Dar si situatii cand planetele o tineau tot intr-o cearta dar oamenii au obtinut tot ce si-au propus.
Prin urmare momentele favorabile scrise in stele sunt doar indicatori. Ce e mai presus de orice este actiunea proprie si credinta nestramutata in ajutorul Divinitatii.

Exista aspecte ale realitatii materiale ce rezoneaza cu anumite zodii? Da, hotarat. Si da,exista planete ce guverneaza o zodie si genereaza anumite calitati si defecte, exista culori favorabile unei zodii, arhangheli ce patroneaza un anumit semn, esente parfumate, cristale, zile benefice sau chiar locuri benefice. Toate acestea te pot ajuta dar te rog sa nu uiti: cladeste-ti  viata pe actiune,vointa si alegere proprie!







Niciun comentariu:

Un produs Blogger.