Eclipsa totala de Luna 27 iulie 2018 - horoscop




Eclipsa totala de Luna 27 iulie 2018

Puternic influentata de Marte retrograd, eclipsa totala de Luna din 27 iulie 2018 vine cu provocari multiple. Frustrarile si mania lui Marte se pot concretiza in actiuni nesabuite ( influentat de Uranus) si doar influenta impenetrabila a lui Saturn va tempera cat de cat spiritele.

Cea mai lunga eclipsa totala de Luna din secolul 21 (intregul proces va dura aproape patru ore, ceea ce este incredibil de mult pentru acest fenomen), eclipsa are loc la gradul 4:44 - Varsator ( ora Romaniei 22:20) si este cu atat mai speciala cu cat energia ei va fi fantastic de puternica cu evenimente ce tin de destin, necontrolabile si implacabile… liberul arbitru fiind redus la minim.

Ca toate Lunile Pline si aceasta iti va focusa atentia pe emotiile tale, relatiile cu cei din jur, casa si familie, iar momentul intrarii Lunii in umbra va fi acea “resetare” emotionala care va indeparta  bagajele si tensiunile mentale adunate in ultimele 6 luni.

Astrologic, eclipsa are loc pe axa Varsator/Leu, o axa a relatiilor, a iubirii daruite – primite. In conjunctie cu Nodul Sud si careu strans cu Uranus, eclipsa va asigura scena desfasurarii unor evenimente karmice, reglarea datoriilor din trecut, a revelarii unor acte trecute si cauza lor.

Vom trai emotii incontrolabile ce pot surprinde prin taria lor, energia “trimisa” noua acum venind a ne elibera definitiv de rani mai vechi . Pentru multi dintre noi acum este momentul cand in viata noastra pot sa apara oameni din trecut, situatii, comportamente pe care le credeam disparute, incheiate, schimbate.
Suntem ajutati (fortati chiar) sa iesim dintr-un lant karmic, pe principiul asa nu se mai poate, am ajuns sa ne cream prea multa suferinta… Eclipsa pune o presiune uriasa pe mentalul uman de a elibera tot ce este vechi si nefolositor si de a schimba si rezolva comportamente si actiuni invechite.


Berbec – pentru voi poate parea ca dintr-odata sunteti Geaman. Un fel de dualitate cu care nu sunteti obisnuiti pune stapanire pe voi si va veti stradui din rasputeri sa pastrati o cale de mijloc intr-un montagne russe de emotii si intamplari. Berbecii sunt lideri innascuti si dupa aceasta eclipsa vor primi, accede sau decide sa accepte o functie mai inalta. Deasemenea vor rupe legaturile cu un “prietendusman” si, nu in ultimul rand sa cunoasca succesul prin intermediul social-media.

Taur – O vara interesanta pentru voi,nu-i asa? In timp ce tu cumpanesti cu grija fiecare optiune inainte de a actiona, cele 5 planete retrograde te obliga sa iei decizii la care nici nu visai.  Multa precautie atunci cand vine vorba de a amesteca aria personala cu cea profesionala. Poti avea multiple neintelegeri si bine ar fi sa eviti impresiile negative. Nerabdarea nu va misca lucrurile asa cum vrei tu! Asteapta momentul potrivit! Acesta va sosi cand vei invata lectia rabdarii, altfel…

Gemeni – Dualitatea innascuta este punctul vostru forte in aceasta perioada. Mercur retrograd iti aduce experiente pozitive, la fel si eclipsa. In timp ce altii se simt abatuti si ingandurati, tu vei fi o raza de lumina pentru cei de langa tine… Rabdarea si hotararea de care dai dovada acum iti va ajuta enorm familia, partenerul/a, prietenii apropiati. Oportunitati deosebite in viata sentimentala, finante sau intr-un proiect creativ.

Rac – Traiesti asa un amalgam de sentimente! Atentie sa nu fii prins cu garda jos de o neasteptata atractie fizica. In plus, eclipsa iti mai aduce surprize financiare si un impuls pozitiv intr-o problema legala sau imobiliara.

Leu – Eclipsa te va scoate din lumea fantezista in care traiesti si iti va reaminti ca nu esti centrul Universului. Tu stii mai bine decat oricine daca ai primit mai mult decat ai dat in relatiile personale si profesionale, Luna Sangerie obligandu-te sa echilibrezi balanta. Examineaza cu atentie problemele legate de un parteneriat ( profesional sau personal), pentru ca mai tarziu sa iei o decizie radicala. Actiunile bruste si revolutionare nu sunt recomandate acum.

Fecioara – Spre deosebire de Leu care este sfatuit sa fie mai generos, Fecioarele trebuie sa se puna ele insele pe primul loc. V-ati cam neglijat in ultimul timp si este timpul sa indreptati acest lucru. Ati putea face o schimbare in stilul de viata, sa va schimbati rutina zilnica, dieta sau sa iesiti dintr-o piesa stresanta si plina de interdictii. Este ultima eclipsa dintr-o serie ce v-a marcat axa Leu/Varsator inca din februarie 2017 si care ti-a revolutionat abordarea fata de sanatate si regasirea echilibrului interior.

Balanta – Daca vara asta te simti coplesit de tot si toate, (imi pare rau sa-ti spun) aceasta presiune va mai dura un timp. Incrancenarile si frustrarile scoase la lumina de aceasta eclipsa, te vor conduce catre un rezultat mai mult decat fericit. Poate fi istovitor acum dar recompensa va fi spectaculoasa. Odihneste-te mai mult, acorda-ti timp de calitate, relaxeaza-te prin orice metode ce-ti aduc echilibrul. Tensiunile de acum apar si din incercarea de a grabi un lucru care nu trebuie fortat sa se intample. Rabdare! Sunt atat de multe lucruri frumoase ce va asteapta din toamna!

Scorpion – Cu siguranta stii, sau ai auzit de cupluri care se cearta pasional si decid sa se razbune inselandu-si partenerul cu un fost sau o fosta. Pentru voi acesta este acel gen de hotarare pe care ati putea lua-o sub influenta acestei eclipse! Daca nu va opriti inainte de a trece de la impuls la actiune, veti deveni propriul dusman si veti crea o asemenea incurcatura incat ani lungi va va lua sa o descurcati. Si cu ce costuri!
Tendinta de actiona in graba, fara a tine seama de consecinte, pot aduce perturbari importante in viata ta. Alege cu intelepciune si foloseste aceasta energie in proiecte creative!

Sagetator – Pregateste-te de o calatorie de neuitat! Daca ai crezut ca munca ta a trecut neobservata, afla ca aceasta eclipsa iti va aduce laurii binemeritati! S-a terminat cu toate proiectele amanate, relatiile care pareau ca  duc spre nicaieri sau zbaterea cu tot felul de idei creative ce pareau ca nu plac nimanui! Apar vesti surprinzator de placute,  ramane doar sa va intreb: sunteti pregatit sa intrati in ring? Sunteti pregatit sa deveniti personajul principal intr-un film de mare succes? Va tin pumnii si ma bucur de pe-acum de incununarea tuturor eforturilor voastre!

Capricorn – O tema importanta ridicata de eclipsa din 27 iulie 2018 este tema banilor. Orice apare acum forteaza de fapt necesitatea schimbarii! Rezultatul acestor incercari, zbateri, incrancenari va va fi benefic intr-un final, chiar daca acum simtiti ca sunteti la pamant … Este o chestiune karmica, de destin, o lectie pe care trebuie sa o invatati si este legata de domeniul financiar, proprietatilor si dorinta de putere.

Varsator – Dragii mei, aceasta eclipsa va va determina cursul vietii in urmatorii ani, asa ca este important sa fiti atenti la toate mesajele primite acum! Daca aveti impresia ca ati ajuns intr-un punct fara intoarcere, eclipsa va ajuta acum sa gasiti solutia potrivita! Orice ati incepe in aceasta perioada, are sanse mari de finalitate pozitiva. Sunteti la inceputul unui drum de schimbari in domeniul sanatatii, spiritualitatii, creativitatii, a muncii si serviciul in folosul altora, ce va va schimba la 180 grade…

Pesti – Domeniile de viata care ti-au creat probleme acum ceva timp si pareau rezolvate, vor fi din nou in centrul atentiei. Eclipsa te ajuta si trimite asupra ta valuri uriase de intuitie…  asa ca asculta-ti vocea interioara si nu tine seama de cuvintele celor din jur! Nu ignora semnalele trimise de Univers si nu lua decizii pripite doar pentru a evita un conflict.  Acesta va reveni in forta mai tarziu si te va arunca intr-un vartej de frustrari si antagonisme.






Niciun comentariu:

Un produs Blogger.