Horoscop Luna Plina 26 august 2018




Dupa atat de multe retrogradari, schimbari si repetari de situatii, o adiere blanda si calma ne va inconjura ,intari si sustine in urmatoarea perioada. Luna Plina in Pesti pe gradul 3:12 va desena pe cer o configuratie astrala extrem de puternica, configuratie care ne va oferi oportunitatile necesare in primirea ajutorului divin.
Zmeul astral desenat acum pe cer trimite catre umanitate, vibratii de vindecare si eliberare, vibratii care vor invalui si umple golurile spirituale si emotionale resimtite in ultima perioada.

Cele cinci aspecte astrale din jurul Lunii Pline ne ajuta si ne sustin in imbunatatirea abilitatilor si talentelor personale, aduc inspiratie si, mai ales, potential de rezolvare a conflictelor. In plus, avem si doua puternice stele fixe (Sadalmelik- 4:01 Pesti si Fomalhaut-4:07 Pesti), care vor potenta si influenta formarea unor evenimente de cotitura pentru omenire.
Sadalmelik si Fomalhaut, stele cu efect foarte puternic dar variabil ( in sensul de ori foarte bun ori foarte rau),  transforma si reorienteaza destine, obliga la conduita morala de calitate, doar asa oportunitati uriase si solutii noi detensioneaza conflicte, echilibreaza situatii si binecuvanteaza.

Berbec  
Tendinta de izolare, dar gusti din plin linistea si pacea adusa de aceasta…Ai invatat cum sa faci fata crizelor si esti mai detasat.Cei mai afectati de vibratia Lunii Pline sunt cei nascuti la inceputul zodiei sau cu ascendentul  in primele grade. Cu siguranta vesti noi apar la orizont, mai ales ca ai construit deja fundatia pentru proiecte noi.

Taur
Puternic impuls astral pentru clarificarea unor situatii sau relatii. Va fi usor pentru tine sa faci asta,mai ales ca potentialul tau este acum la maxim. Relatia cu o persoana mai tanara cunoaste imbunatatiri majore mai ales daca aceasta este din zodiac Pesti sau Fecioara.

Gemeni
Simti cumva ca ceva iti scapa printre degete... Pentru tine nu au fost zile prea solicitante aceasta vara si te-ai obisnuit cu un vibe bun acasa si in societate. Ceva se schimba si nu intelegi ce determina ruperea acestui echilibru. Accepta schimbarea si elibereaza-te de prejudecati ( mai ales Gemenii din primul decan)!

Rac
Sensibilitatea si intuitia ta este mai puternica decat de obicei dar, curios lucru, esti cu picioarele pe pamant mai mult ca oricand. Posibile certuri sau chiar despartiri de persoane care oricum nu te ajutau prea mult. Vei lasa in urma trecutul si oportunitati importante te vor ajuta sa descoperi un drum nou. Ce parere ai de o/un Capricorn in viata ta? Si nu este neaparat cineva nou in viata ta…

Leu
Nu-ti plac situatiile complicate. De altfel,cui ii plac ? Poate ca acum ti se pare ca o situatie noua financiara va fi dificil de controlat dar vei vedea cum in scurt timp toate se vor aranja. Ideile si creativitatea de care vei da dovada si mai ales incapatanarea cu care iti aperi crezul te vor conduce catre solutii inedite. Cei nascuti la inceputul semnului au parte de un climat mai linistit.

Fecioara
Oportunitati in zona relatiilor, creativitatii si artelor. Posibile intalniri cu persoane noi in aceste domenii. Afli noi date intr-o anumita problema si vei reusi sa-ti formezi o parere obiectiva despre un subiect care te framanta. Fii mai agreabil cu membrii familiei sau colegii. Schimbarea de atitudine iti poate aduce surprize placute din partea acestora…

Balanta
Situatii noi, informatii noi. Stiu ca vrei liniste si pace interioara si cine nu ar vrea? Inca putin! Mai ai de trecut inca un hop, si gata! Daca pana acum ai administrat totul cu calm si intelepciune, totul va fi mai usor. Contacte sociale multiple si beneficii materiale.

Scorpion
Oportunitati in cariera la pachet cu responsabilitati noi. Din fericire, placerea cu care te implici, alunga undeva departe dificultatea noilor proiecte.  Cei nascuti in primele zile vor cunoaste neasteptate schimbari pozitive in plan financiar. Vesti despre un nou job sau promovare. Vei grabi finalizarea unui proiect care ai crezut tu ca nu este potrivit de lansat in aceasta perioada. Recompense!

Sagetator
Vei vedea lucrurile din alta perspectiva, care te va face sa te simti frustrat/a. Chiar daca acum vei crede ca o situatie nou aparuta nu este benefica pentru tine, vei simti in curand ca a fost spre folosul si binele tau. Renovari, redecorari, toate cu cheltuieli mai multe decat preconizate. Poate ar trebui sa controlezi cumparaturile facute printr-un plan mai amanuntit? Relatiile cu Fecioarele si Pestii iti aduc un plus de liniste in aceasta perioada.

Capricorn
Pentru toti Capricornii de la inceputul primului decan, numai vesti bune. Imbunatatiri majore in toate afacerile derulate. Nu te incapatana si fii deschis la oportunitatile aparute in acest interval. Realizari importante! Pentru toti ceilalti, influente pozitive in toate domeniile de viata, mai ales daca vor iesi din vechile tipare.

Varsator
Poate ca o sa-ti para ciudat acum, dar vei cunoaste schimbari importante in modul de lucru cu care ai fost obisnuit/a. La prima vedere va parea ca descifrarea unui cod secret, dar incetul cu incetul vei descoperi nu este atat de dificil. Abordari noi in administrarea/vanzarea sau cumpararea unei proprietati. Perspective noi si rezolvari misterioase. Taurii, Fecioarele, Capricornii si Pestii iti aduc plusvaloare vietii.

Pesti
Eveniment neasteptat care iti va da batai de cap in plan material. Poate ca-ti va parea insurmontabil, dar vei vedea cum ideile tale prin care vei rezolva situatia iti vor aduce curand castiguri noi si, de ce nu, pentru multi o sursa de venit constanta. Iti vine sa crezi ca vei fi mai organizat si mai implicat in treburile casei? Beneficii multiple in viata sentimentala.





Niciun comentariu:

Un produs Blogger.