Cristalele organice determina destinul uman?





*Cristale organice (minerale vii prezente in diferite parti ale corpului uman)

Prin metodele ei moderne, stiinta zilelor noastre a stabilit cu ajutorul aparatelor de ultima generatie ca in organismul uman se gasesc mai multe minerale cu rol bine determinat in echilibrul sanatatii noastre dar si in predestinarea fiecaruia dintre noi. In functie de data nasterii, aceste minerale organice acÅ£ioneaza eficient (sau nu),  in interiorul corpului nostru, determinând un destin bun sau capacitati asa-zis paranormale.

Inca de la nastere structura noastra ca fiinte dispune de elemente care actioneaza inhibitor sau constructiv, in funcÅ£ie de karma cu care venim ÅŸi de aspectele facute de planete in momentul nasterii.
S-a descoperit spre exemplu de catre prof. Ettien Guille, faptul ca ADN-ul uman poate deveni mai activ daca organismul conţine anumite metale organice, prezente in diferite zone ale corpului. O asemenea descoperire bazata pe analize minutioase si complexe, demonstreaza foarte clar ca se confirma vechea teorie a alchimistilor, care sustineau inca dinainte de perioada Evului Mediu ca exista o corespondenta subtila intre metale si diferitelor parti ale fiintei umane. Ca urmare, avem de-a face cu o realitate teoretizata care tinde sa devina concreta, apropiind medicina de astrologie.

Pentru a vedea care sunt corespondentele intre astre si mineralele organice, tabelul de mai jos poate fi un inceput pentru toti in incercarea de a aprofunda rolul acestor cristale organice.
Soare      Aur (coloidal)                                              Jupiter   -  Staniu ( cositor)
Luna      -  Argint ( coloidal); Germaniu                   Saturn    -  Plumb
Mercur  -  Mercur                                                          Uranus   -  Zinc
Venus    -  Cupru                                                            Neptun  -   Mangan
Marte    -   Fier                                                               Pluto      -   Cobalt

Manganul este un mineral cu proprietati paramagnetice, nefiind atras de catre un camp magnetic specific, indiferent de intensitatea acestuia. In schimb si aici e ciudatenia, manganul mai ales cel organic produce la randul sau un camp biomagnetic foarte intens, in funcÅ£ie de zodia si casa în care este plasat Neptun la momentul nasterii iar in pozitia retrograda dintr-o astrograma amplifica aceasta calitate.

Cobaltul la randul sau este feromagnetic, determinand emisii foarte intense de biomagnetism. Daca Pluto este retrograd  in harta natala ÅŸi daca se afla si in semnul sau specific Scorpionul, aceste emisii vor atinge intensitati nebanuite.. In cazul in care in harta unui subiect, cele doua astre ( Neptun si Pluto) realizează aspecte armonice, respectiv conjunctie, sextil sau trigon, atunci avem de-a face cu o persoana in organismul careia cele doua minerale emit pe o frecventa mai inalta decat alte minerale, determinand o charisma foarte intensa individului respectiv.

Germaniul -  o concentraÅ£ie mai mare de germaniu in organism decat in mod obisnuit, determina genialitate sau un coeficient de inteligenta extrem de ridicat. Este cunoscut in domeniul parapsihologic pentru proprietatea sa de a stimula capacitatile paranormale, iar persoanele inzestrate cu clarvedere, dispun in structura lor anatomică de o concentraÅ£ie mare de germaniu. Luna in Taur sau Pesti va determina in astrograma unei persoane un grad ridicat al intuitiei, acel al 6-lea simt care va ghida intreaga viata a subiectului.

Cupru – o cantitate mai mare din acest mineral, face ca nativul sa castige extrem de usor popularitate, iubirea celor din jur si nu in ultimul rand, sa dispuna de un simt estetic elevat si nuantat. Venus in aspecte armonice cu celelalte planete din astrograma personala, denota un echilibru al cuprului in organism. In retrogradare la momentul nasterii, va amplifica aceste calitati.






Niciun comentariu:

Un produs Blogger.