Cand Universul te scoate la lectie, rabdarea inseamna putere! - Horoscop Gemeni 2019




Cert si adevarat este faptul ca Gemenii urasc monotonia si daca lucrurile devin mult prea predictibile, incep sa se plictiseasca!  Dar evenimentele ce vor avea loc in primele 3 luni ale lui 2019, chiar si nativilor Gemeni li se va parea mult prea mult. Prea multe prefaceri, schimbari si fluctuatii de situatii intr-un timp foarte scurt! 

Pentru a trece mai lin  de toate aceste teste ale destinului, Gemenii sa se concentreze, sa analizeze fiecare situatie in parte, si abia apoi sa decida daca trebuie sa continuie drumul sau sa abandoneze.
Doar asa cand vijeliosul Marte va intra in semnul lor din 31 martie, si va incepe un ciclu de 6 saptamani in care va tulbura fiecare zona din viata lor,  veti fi pregatiti !

Da, pentru voi vor fi schimbari si transformari profunde si pare cumva ca o mana va impinge pe un drum al reformelor si revizuirilor…Gemenii trebuie sa inteleaga semnificatia acestor evenimente, indemnul astral dat de aceasta perioada si mai ales sa nu se incranceneze incercand sa afle acum motivul acestor schimbari. Universul le da un impuls dinamic prin planeta Saturn (planeta  karmei) , facand modificari acolo unde trebuie pentru ca Gemenii sa ajunga acolo unde le este destinat sa ajunga.

Martie si aprilie sunt lunile in care vor experimenta tot felul de situatii care nu trebuiesc vazute ca fiind ceva neaparat negativ. Drumul le va fi deschis catre noi activitati, vor reevalua relatiile cu cei din jur, aliantele si afacerile. Cu guvernatorul lor Mercur, pe casele materiale (Rac, Scorpion si Pesti) problema banilor si a schimbarilor profesionale va deveni motivatia principala a Gemenilor in 2019. Sfat: fiti mai suspiciosi ca niciodata si alegeti-va cu grija oamenii langa care stati !

Orice initiativa in domeniul afacerilor, a partenerului, asociatului, sotului sau sotiei trebuie evaluata cu mult discernamant. 2019 este anul in care aveti tendinta sa mergeti cu capul inainte fara a va gandi prea mult, existand riscul sa pierdeti acolo de unde nu va asteptati…
Gemenii vor dori foarte mult sa calatoreasca, sa devina independenti si cum Destinul va ramane tot anul in casa banilor pentru nativii Gemeni, mai au in plus si sanse importante de castig financiar. Finantele care vin din alta parte trebuiesc manipulate cu grija  iar finantelor personale trebuiesc controlate personal deoarece tot ce tine de bani , valori pot cunoaste transformari drastice.

O lovitura financiara deosebita (vanzare,mostenire) ii va ajuta pe Gemeni sa achite datorii mai vechi. Dorinta de a se extinde si de a creste in lumea financiara ii va insoti in permanenta iar lupta pentru putere ii vor schimba. Totusi, testele cele mai severe se vor da exact in aceste domenii de viata, in special in jurul datelor 13 ianuarie, 16 iunie, 21 septembrie. 
Gemenii vor cunoaste una dintre cele mai creative si romantice perioade intre 1 si 25 noiembrie cand apar oportunitati pentru iubire, pentru o casnicie, o nunta sau o intalnire importanta pentru cresterea voastra spirituala ! 


Un an plin de lumina si intelepciune !



Niciun comentariu:

Un produs Blogger.