Ce ti-a pregatit destinul in 2019?





Horoscop 2019 - Berbec


Da, utimele luni ale lui 2018 poate au fost un pic cam frustrante pentru voi Berbecii! Poate de aceea Marte – planeta voastra guvernatoare, care a intrat din 1 ianuarie 2019 in semnul vostru si va ramane acolo pana la jumatatea lunii februarie, va da un impuls extrem de energic si totodata startul unui an plin de evenimente  placute.

2019 este un an dinamic pentru mentalul Berbecilor , fapt care ii va face pe acestia foarte intuitivi, anticipand evenimente din viata lor  intr-un mod extrem de benefic pentru ei. Pluto si Saturn aflat in opozitie cu Nodul Nord le va aduce o repozitionare a  vietii sociale si a carierei, dand sansa  multor Berbeci sa isi schimbe locul de munca , pozitia intr-o firma sau/si sa dobandeasca  functii importante pe care nu si le doresc neaparat. 
Bine de stiut pentru toti acei Berbeci care vor accepta noile functii: efortul va va fi inzecit si timpul liber aproape inexistent dar rasplata financiara pe masura efortului! Asa ca, alegeti in cunostinta de cauza!

Un an 2019 in care pot aparea oferte materiale sau propuneri iesite din comun si care se pot dovedi intr-un viitor apropiat ca nu au avut un fundament stabil. Lunile cu risc de a nu vedea lucrurile clar sunt: ianuarie, iunie si septembrie ( cuadratura Jupiter/Uranus).

Berbecii vor beneficia din plin de prezenta Destinului ( NN) in semnul Racului, avand sansa de a-si gasi locul, adevarata implinire, cu schimbari majore spre binele lor.

Fiti deschisi unor parteneriate care va vor ajuta sa castigati mai mult! Faceti-va proiecte si planuri, fiti flexibili si chiar daca vor fi activitati sau evenimente care se pot bloca (Saturn si Pluto se afla intr-un semn usor razvratit fata de semnul Berbecului) , nu va suparati, nu opuneti rezistenta ci lasati lucrurile sa curga de la sine…  

2019 este un an spectaculos pentru toti Berbecii impaciuitori, blanzi, intelepti si rabdatori care nu se vor incrancena si inclesta de situatii fara iesire. De altfel, actiuni sau evenimente care in 2019 nu par a fi profitabile, uneori chiar riscante, lasate in stand-by pot deveni spectaculoase in 2020 !



Un an plin de lumina si intelepciune !




Niciun comentariu:

Un produs Blogger.