Ce ti-a pregatit destinul in 2019?




Horoscop 2019
Taur


Oricat de interesante si aventuroase sunt ideile si experientele altora, placerea extrema pentru Tauri este doar relaxarea si degustarea unor fineturi din fotoliul comod al living-ului personal. Doar ca, asa cum unii au experimentat deja in lunile mai-noiembrie 2018 (atunci cand pentru putin timp Uranus a intrat in zodia ta), evenimentele neasteptate (ce nu le sunt deloc pe plac) pot fi si recompensatorii. 
Si va scriu acest lucru deoarece din 7 martie 2019 , Uranus intra  in semnul vostru si va sta acolo pana in 2026. Timp suficient sa experimentati indeajunse provocari si schimbari sau situatii extreme cu rezolvari bizare si revolutionare!

Fiind inceputul unui ciclu de crestere si dezvoltare, 2019 este un an delicat pentru nativii Taur care sunt pusi in fata unui fapt implinit, fie in viata personala, fie in cea profesionala.2019 este anul in care Taurii vor face viraje pe care nu le-au facut de ani de zile si se vor orienta catre  o dinamica pe care nu au acceptat-o pana acum.

Toata aceasta dinamica presupune deplasari ,miscare si punerea in functiune a unuia sau mai multora sisteme de relatii. Taurii vor deveni mai mobili, mai  comunicativi, si, in mod surprinzator, mai putini sceptici!

Vor experimenta situatii noi, vor cunoaste multa lume si vor trai experiente iesite din tipic. Vor fi foarte ocupati si solicitati ( in special luna aprilie), cand Saturn si Pluto fac conjunctie cu Nodul Sud din Capricorn.

Primavara lui 2019 ii va gasi framantandu-se si incercand sa-si raspunda la intrebari legate de o calatorie importanta sau de o relocare. Dati-va timp, nu va grabiti deoarece anumite decizii nu pot fi luate chiar imediat si alegeti mai bine o mica amanare pentru a nu gresi.

Cuadratura Neptun/Jupiter, cu un Jupiter aflat intr-o casa care indeamna la investitii financiare si proiecte de avengura, avertizeaza Taurii ca nu trebuie sa exagereze cu luarea de credite, investitiile sau proiectele grandioase ce necesita eforturi mari financiare. Voalul de iluzii si amagiri aruncat de Neptun ii predispune la o analiza superficiala si exista risc de pierdere majora a capitalului investit.

Pe de alta parte, Destinul aflat in semnul Racului, foarte prietenos cu Taurii la capitolul studii, certificari si diplome, le permite ca toate certificarile luate in aceasta perioada (chiar daca nu stiu pe moment la ce le-ar putea fi de folos), le vor aduce foloase nebanuite intr-un viitor nu prea indepartat.

O veste foarte buna pe cerul astral al Taurilor in 2019 mai este si trigonul Uranus/Jupiter ( decembrie 2019) care aduce beneficii, sanse, oportunitati majore si mai ales, momente extrem de favorabile in relatia cu justitia. 
Sfarsitul anului ii va gasi pe nativii Taur bucurandu-se de situatii favorabile, cu rasturnari de hotarari si decizii batute in cuie si potrivnice lor, si mai ales, de obtinerea in mod miraculos  a unor lucruri, avantaje, recunoasteri care au fost blocate timp de 11 luni de zile.



Un an plin de lumina si intelepciune !

Un comentariu:

Un produs Blogger.