Eclipsa Totala de Luna in Leu 21 ianuarie 2019 - Horoscop




Prima Luna Plina a anului si totodata eclipsa totala din 21 ianuarie ora 7:16 ( ora Romaniei) in Leu, va scoate la suprafata toate problemele amanate sau nerezolvate intr-un mod stiut doar de Univers. Pe toata durata acestei eclipse, toate planetele se vor afla in miscare directa si asa vor ramane inca 2 saptamani de acum inainte, ceea ce reprezinta o prima veste buna.

Daca va veti intreba cu ce ne ajuta acest lucru, raspunsul este simplu: eclipsele (de obicei) forteaza decizii rapide si atrage atentia spre tot ceea ce refuzam sa sa rezolvam. Daca in timpul eclipsei am avea pe cer planete aflate in retrogradare, planete care cer de la noi timp pentru a regandi si recalcula toate miscarile, care amana si tergiverseaza, s-ar crea o lupta extrem de puternica intre aceste energii. 

Acest antagonism nu ar face decat sa provoace si mai multe probleme, perturband major echilibrul fiecaruia dintre noi. Concluzionand, faptul ca pe cer avem planete in miscare directa nu trebuie decat sa ne bucure!

De asemenea, eclipsa trece usor peste atingerile astrale si nu se contreaza puternic cu nicio planeta. Poate doar Uranus in Taur tine mortis sa iasa in evidenta si tot ciupeste intr-un mod sacaitor, dar Chiron in Pesti incearca din rasputeri sa incline balanta intr-un mod favorabil. Sunt indicii pe care Universul ni le arata si care se pot concretiza in ceva dificultati in realizarea schimbarilor dorite dar si in rasplatirea binelui facut in trecut prin vesti si oportunitati majore.
Cu cinci planete aflate in pozitii puternice, se deschide acum o fereastra astrala magica care ajuta nativii tuturor zodiilor sa inchida un ciclu inceput in februarie 2017.

Berbec – casa, copiii si familia vor fi preocuparile majore. Unul dintre parinti sau o figura parentala trece prin provocari sau poate avea mici probleme financiare. Familia in ansamblul ei necesita sprijin si atentie. De asemenea, viata sociala si cea sentimentala primeste mici bobarnace din partea eclipsei. Obligatiile sociale se pot inmulti sau pot deveni mai neplacute decat va asteptati. Lectia eclipsei : regaseste-ti echilibrul interior, fii rabdator cu cei din jurul tau si daruieste iubire neconditionata! Universul te va rasplati insutit.

Taur – Probleme cu un membru al familiei, probleme pe care le-ati crezut depasite si care apar acum din nou. Pot fi fie probleme in relaÈ›ia voastra cu ei, fie propria lor problema va streseaza. In plan profesional apar schimbari care pot deveni stresante. Taurii aflati inca intr-un sistem de invatamant ( student, elevi) vor fi loviti mai puternic de aceste influente.

Gemeni – Prietenii apropiati, fratii si relatia cu ei devine punctul slab al Gemenilor in aceasta perioada. Inarmati-va cu rabdare, si iar rabdare! Ceea ce incearca ei cu adevarat sa spuna si ceea ce intelegeti voi pot fi doua lucruri total diferite. Neintelegerile ar putea fi ocolite daca nu ati trage concluzii pripite! De asemenea, tot ce tine de drumuri, calatorii, comunicare, transport, strainatate, rude sau vecini pot fi subiecte cu final spectaculos in acest moment de cotitura.

Rac – Pentru voi, banii sunt subiectul principal al testului dat de eclipsa. Apar schimbari si probleme legate de securitatea financiara. Ar putea aparea schimbari legate de modul in care faceti bani acum, sa fiti fortati sa faceti o schimbare, sa incepeti sau sa parasiti rapid un loc de munca. Incercati sa va controlati emotiile deoarece poate aparea o oportunitate care necesita un cap limpede. Atentie mare la jocurile pentru putere si acordurile semnate!

Leu – Eclipsa va forteaza sa va redefiniti imaginea. Invatati mai mult despre cine sunteti cu adevarat, cine vreti sa fiti si cum doriti sa va perceapa cei din jur. Cateodata aceste invataturi vin brusc si nu pot fi controlate, dar partea buna este ca va obliga intr-un fel sa faceti schimbarea de care va tot temeati ! Multi Lei isi vor schimba acum aspectul fizic, garderoba si modul in care actioneaza!  O relatie de dragoste, afaceri, politica, munca, poate fi analizata acum si se poate termina sau poate continua pe un alt nivel. Nu uitati sa acordati sanatatii o atentie mai mare, mai ales cei ce stiu ca au abuzat in ultima perioada!

Fecioara – Puterile voastre spirituale devin din ce in ce mai active dar greu controlabile. In unele cazuri de nativi cu abilitati extrasenzoriale innascute, aceste abilitati se pot activa brusc. Relatiile de prietenie vor fi puse in lumina prin provocari sau lectii, fie ca este vorba de prietenia in sine sau de probleme din viata pritenilor apropiati. De asemenea, creati-va copii sigure ale documentelor sau fisierelor importante. Va veti felicita mai tarziu!

Balanta – Pentru voi aceasta eclipsa este una mult mai usoara dar bineinteles ca acest lucru depinde si horoscopul vostru personal! Eclipsa vine sa va ceara imperios sa va creati noi tabieturi si obiceiuri. Pentru voi, odihna si relaxarea in toate modurile, trebuie sa devina OBICEI! A face din aceste lucruri, “obisnuinta” de zi cu zi, va va ajuta enorm. Balantele care in plan profesional au de-a face cu inalta tehnologie si internetul, pot simti efectele eclipsei prin provocari mai mult sau mai putin placute. Eveniment major care implica un copil sau un partener romantic, o relatie neasteptata sau o colaborare neasteptata. Rasplata neasteptata intr-un proiect profesional.

Scorpion – Cariera, viata profesionala sunt in prim plan. O promovare sau o functie de conducere pot fi rezultatul unui drum inceput in 2017. Urmatoarele luni vor pune accentul pe familie si radacinile voastre. Un barbat  ar putea juca un rol important in oportunitatile acestei eclipse. Calatoriile nu sunt recomandate in aceasta perioada iar daca trebuie sa faceti acest lucru, cereti si aflati mai multe amanunte si detalii despre calatoria in sine.

Sagetator – Calatoriile, spiritualitatea si studiile sunt luate in vizorul acestei eclipse. Schimbari legate de scoala, profesori, program sau temele de studiu. Ceva din trecut legat de studii, strainatate, procese, bani multi, mosteniri, poate gasi o rezolvare pe termen lung sau se poate sfarsi intr-un mod imprevizibil. Relatii mai tensionate cu sotul/sotia sau partenerul de cuplu mai degraba din cauza problemelor prin care trece acesta decat a relatiei de cuplu.

Capricorn – Viata sentimentala primeste tot felul de intepaturi iar situatia financiara a partenerului de cuplu poate infierbanta spiritele. Puteti decide sa iesiti dintr-o relatie secreta. Eclipsa forteaza problemele din relatia voastra sa reapara. Priviti acest lucru ca pe o sansa sa reparati si sa imbunatatiti legatura voastra sentimentala. Aceasta Eclipsa poate fi un punct de cotitura, o veste mare sau o schimbare dramatica pentru  banii care vin de la ceilalti. 

Varsator – Eclipsa agita profund viata sentimentala si asocierile.  Daca sunteti intr-o relatie, este posibil ca aceasta sa fie supusa unor teste. Acesta este un timp al negocierilor dar si al compromisurilor. Daca sunteti singur, o legatura inflacarata se poate transforma rapid intr-o relatie cu inel. 

Pesti – Sanatatea fizica si psihica este acum sub lupa Eclipsei. De asemenea, relatiile de la locul de munca, credinta, relatiile ciudate si karmice, compasiunea si ajutorul neconditionat. Multi Pesti primesc acum vesti despre o schimbare a tratamentului sau a medicului. Nu fortati acest lucru, lasati lucrurile sa decurga natural deoarece modul de a privi lucrurile in aceasta perioada este unul inselator! Daca nu aveti probleme legate de sanatate, incercati sa reduceti cat mai mult obiceiurile nesanatoase si sa incepeti un mod de viata echilibrat. Oportunitati legate de locul de munca, cu schimbari bruste, care in cele mai multe cazuri, chiar daca sunt provocatoare, vor fi favorabile Pestilor.





Niciun comentariu:

Un produs Blogger.