Intelepciunea face pe om rabdator - Horoscop Fecioara 2019




Horoscop 2019
Fecioara

In viata personala a Fecioarelor, apar reveniri si reintalniri spectaculoase cauzate in mod special de Mercur, planeta guvernatoare, care in 2019 va retrograda pe casele 3,7, si 11, case relationale in astrograma acestor nativi. Reevaluari de relatii, prietenii vechi reluate, intalniri cu oameni cu care nu si-au rezolvat anumite situatii din trecut dar si reuniuni cu persoane dragi nemaivazute de ceva timp, caracterizeaza intr-un mod personal aceste perioade de retrogradare (5-26 martie, 9-30 iulie si 1-18 noiembrie).

2019 are deasemenea si o componenta de renegociere si reluare a dialogurilor acide in viata de cuplu sau in asocierile profesionale. Evitati fortarile de orice tip in cariera si nu alergati dupa schimbari. Cultivati rabdarea si nu fortati nota in niciun fel !

Daca Fecioarele viseaza de ceva vreme la o casa de poveste, 2019 vine sa le testeze aceasta dorinta trimitandu-le tentatii si semnale eronate prin cuadratura Neptun/Jupiter, in special in lunile ianuarie, iunie si septembrie. Fecioarele sa nu se lase influentate (mai ales de membrii familiei), sa vanda sau sa se mute din locuinta personala. 
Plasa aruncata de Neptun peste nativii Fecioara este una plina de iluzii si sperante goale si este bine ca acestia sa-si pastreze scepticismul si luciditatea !  Zile cheie : 13 ianuarie, 16 iunie si 21 septembrie.

Incepand cu sfarsitul lunii septembrie cand Saturn reintra in mers direct in semnul Capricornului (aliat al Fecioarei), toti nativii vor avea sansa de a-si vedea eforturile rasplatite cu rezultate spectaculoase, mai ales in zona financiara. De fapt, din aceasta luna se pot remedia zone financiare care pana acum pareau compromise total. Apar in viata lor persoane bine intentionate, cu rolul strict de a-i ajuta.

Pluto in Capricorn va continua tranformarea Fecioarelor prin creatii personale, iubire sau copii. Vor construi relatii pe tot parcursul anului 2019 si vor fi ghidati catre oameni, grupuri si proiecte benefice evolutiei lor. Precautia, rabdarea si increderea in ajutorul divin nu trebuie sa lipseasca  Fecioarelor si rezultatele nu vor intarzia.

Eclipsa totala de Soare in Rac (2 iulie 2019) va aduce noi oportunitati de schimbare. Fecioarele vor fi apreciate si evidentiate pentru implicarea lor pe termen lung in special cele nascute in jurul datei de 2 septembrie.

Ce-ar trebui sa mai tina minte Fecioarele? Neaparat data de 15 decembrie 2019 cand Jupiter abia intrat in Capricorn face un trigon deosebit cu Uranus in Taur, o data cand le poate aparea, aparent de nicaieri, un  noroc sau o sansa miraculoasa! Viata li se poate schimba intr-un mod semnificativ prin promovari, recompense sau castiguri financiare importante. Potentialul maxim este atins pe15 decembrie dar influentele benefice incep de fapt din 3 decembrie si continua pana pe 28 decembrie 2019. 

Sa nu uit: Fecioarele, atat femei cat si barbati, pot opta sa faca o  schimbare de look in perioada 18 august - 4 octombrie, iar cele care vor face face acest lucru vor cunoaste aproape imediat o transformare a sortii cu rezultate uimitor de benefice!





Un an plin de lumina si intelepciune !

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.