De maine va incepe un nou capitol al vietii tale - Horoscop Scorpion 2019



Horoscop 2019

Scorpion

Tema principala a Scorpionului in 2019  va fi perceptia, si anume o schimbare a acesteia in felul in care privesc viitorul, experienta profesionala si relatiile cu cei din jur. In plus, relatiile cu strainatatea, educatia inalta si  calatoriile sunt alte puncte importante care in 2019 le vor aduce Scorpionilor o  multime de satisfactii.
De fapt, chiar daca acum nu gasesc o logica in derularea evenimentelor, Scorpionii sunt angrenati deja in constructia unui mare succes care se va finaliza in urmatorii 7 ani.

Primele 3 luni ale anului sunt favorabile Scorpionilor si chiar daca aduc acestora multa munca satisfactiile sunt pe masura. Acum incep proiecte noi, se vor materializa idei mai vechi, vor schimba cercul de relatii si vor cunoaste oameni influenti. Dar mai presus de orice, in aceasta perioada vor fi implicati in tot felul de evenimente care le va schimba semnificativ modul de gandire si sistemul  de valori.

Multi nativi vor intoarce un hobby intr-o afacere de succes si vor avea numeroase proiecte in domeniul in care activeaza. Imaginea profesionala va creste iar luna iulie le va aduce oportunitati imense pentru viitor.

Eclipsa totala de Soare din 2 iulie 2019 le va activa dezvoltarea culturala, relatia cu strainatatea si calatoriile lungi. Intalnirile sociale devin din ce in ce mai dese iar Scorpionii se vor remarca si vor fi remarcati, vor fi in centrul atentiei.
Incercati sa nu-i provocati pe cei din jur printr-o atitudine lipsita de modestie si drumul va va fi lipsit de piedici si interventii subterane !

Din octombrie, toate sectoarele de viata din harta Scorpionilor isi vor tura motoarele cu un plus in zona carierei. Bonusuri, prime, recompense si multe alte beneficii vor fi date Scorpionilor ca semn de recunoastere al profesionalismului si seriozitatii cu care au tratat toate proiectele si planurile de la locul de munca.

Pluto ii va ajuta foarte mult sa se repozitioneze, sa se aseze pe traseul catre o reusita demna de prima pagina a unui ziar! Tot acum (octombrie-decembrie 2019) vor intalni multi protectori, oameni care cred in ei si  care sunt dispusi  sa ii sponsorizeze sau sa ii ajute sa atinga anumite obiective.

Relatiile amoroase ale Scorpionilor sunt in continua schimbare iar trecerea lui Venus din Capricorn in Varsator si intrarea lui Uranus in Taur le va dinamiza serios viata personala. In urmatorii 7 ani nativii singuri vor fi deja casatoriti si la casa lor, cei aflati acum intr-o relatie (mai ales daca aceasta scartaie) pot rupe acest angajament, existand atatea posibilitati de rasturnare a situatiilor existente in 2019, incat este dificil de exemplificat posibilele evenimente si intamplari prin care viata personala a Scorpionilor se va intoarce la 180 de grade.

De fapt  viata sentimentala nu este singura care va trece printr-un sir de schimbari in urmatorii 7 ani, ci si relatiile de prietenie sau de afaceri. Sub influenta lui Uranus, planeta surprizelor si marele eliberator, relatiile care nu va fac bine si pe care nu aveti puterea sa le rupeti, se vor incheia !

Cea mai favorabila perioada in sectorul iubirii va fi spre sfarsitul anului, mai exact din 28 octombrie 2019. Neptun care facea ca perceptiile in materie de sentimente sa nu fie prea clare ( chiar ceata pe alocuri ) , se retrage usor si vom gasi in aceasta perioada (oct. – dec 2019) multi Scorpioni intrand pe un drum nou, experimentand iubirea “aceea” din romanele de dragoste!



Un an plin de lumina si intelepciune !

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.