Esti o parte din tot ce ai gasit in drumul tau! - Horoscop Sagetator 2019



Horoscop 2019


Sagetator



In sfarsit, un an de bun augur pentru Sagetatori, un an in care vor inflori si increderea in ei insisi va atinge cele mai inalte cote. Cu Jupiter in semnul lor, pe tot parcursul lui 2019, se deschid energii, oportunitati si posibilitati infinite de schimbare in fiecare zona de viata atinsa de Jupiter. Cariera, familia, relatiile, atitudinea, cunoasterea si tot ce atinge Marele Benefic, vor intra intr-un vartej favorabil schimbarii.
Sagetatorii vor calatori mai mult, vor incepe cursuri/perfectionari in domenii poate diferite de ceea ce au facut pana acum, vor primi mai multa atentie.

Jupiter ne mai vorbeste si despre credinta si toti Sagetatorii ar trebui sa creada cu toata fiinta in ei insisi, in divinitate, sa-si puna dorinte, sa faca proiecte, planuri, cu convingerea ferma ca acestea se vor implini. Jupiter este de partea lor si rugaciunile din inima sunt arma lor secreta in 2019. Cereti si vi se va da! Si nu cereti putin! Scuturati-va de dezamagirile din ultimii ani! De acum, un drum nou se asterne in fata voastra si in urmatorii 12 ani va veti bucura de schimbari extrem de benefice! Situatiile dificile din 2018 au trecut, lectiile karmice le-ati inteles, este vremea sa fiti rasplatiti pentru temele facute!

Viata sentimentala a Sagetatorilor intra in sfarsit pe un fagas mai stabil si mult mai echilibrat. Din martie, imprevizibilul Uranus incheie un ciclu de 8 ani care pentru toti Sagetatorii a fost unul plin de evenimente mai mult sau mai putin dramatice. Dar acum incepe o noua perioada,o perioada  de evenimente surpriza, placute si benefice ce vestesc echilibrul si pacea la care viseaza Sgetatorii de ceva timp...
Eclipsa totala de Soare din 2 iulie rastoarna la 180˚ viata sentimentala a Sagetatorilor si nu putini celibatari isi gasesc acum sufletul pereche, se logodesc, se vor muta impreuna, vor face un copil… Cu siguranta acum se pun bazele unei noi relatii armonioase si benefice fie cu o persoana noua, fie cu cea cu care sunteti deja!

Finantele Sagetatorilor intra pe un trend ascendent si nu putini nativi vor fi sustinuti si ghidati catre afaceri benefice evolutiei lor. Cu patru eclipse exact pe axa banilor , Sagetatorii sa se astepte la schimbari majore: schimbarea locului de munca, recompense financiare deosebite, oportunitati de investitii financiare cu rezultate imediate, beneficii de pe urma unei investitii trecute, cumparare sau vanzare de propietati,etc. In toate deciziile legate de cariera si proiecte profesionale, acordati o atentie deosebita perioadei cand Mercur se afla in retrogradare  ( 5-28 martie, 7 iulie-1 august, 31 oct.- 20 noiembrie). Nu luati hotarari decisive si fiti foarte atenti la oameni !!!

Nu uitati ca Pluto in Capricorn va continua si in 2019 sa controleze banii Sagetatorilor! Aceasta energie plutoniana ii ajuta pe Sagetatori sa invete valoarea banilor, valorii proprii si a valorii in general. Pot aparea noi mijloace cu surse de venit ce le depasesc asteptarile si care le vor schimba radical modul de viata.

Ce ar mai fi de spus?  Poate o atentionare asupra datelor 16 iunie si 21 septembrie! Nu credeti orice promisiune, aspectul provocator facut de Jupiter cu Neptun in aceste zile, arunca un val de amagire si deziluzie si multe proiecte, afirmatii, relatii pot produce amaraciuni de lunga durata.
Fiti increzatori in vocea divina din voi, lumina lui Jupiter va fi obturata doar pe perioade scurte ( ex.de mai sus) si protectia deosebita de care aveti parte va va indruma spre cele mai bune decizii!




Un an plin de lumina si intelepciune !



Niciun comentariu:

Un produs Blogger.