Intreaga lume se da la o parte din calea celui care stie incotro se indreapta - Horoscop Balanta 2019




Horoscop 2019
Balanta


Familia, caminul , locuinta, relatiile si oamenii dragi se afla inca in prim planul evenimentelor anului 2019. Vibratiile astrale trimise de Pluto si Saturn in Capricorn, fac din 2019 un an al deciziilor majore, de transformare si restructurare pe termen lung. Varful acestor evenimente va fi luna aprilie cand Nodul Sud va intalni cele doua planete influentand viata Balantelor prin posibile investitii in casa sau familie, castiguri financiare prin afaceri de familie, vanzari sau cumparari avantajoase, dobandirea uniei proprietati sau al unui drept de proprietate.

In 2019, Destinul in semnul Racului este pozitionat pentru Balante in casa 10, casa reputatiei si a carierei. Aceasta configuratie astrala va impinge Balantele sa aspire mai mult din punct de vedere profesional iar oportunitatile legate de cariera si statut social ii pot conduce catre o schimbare importanta in aceasta zona de viata. Pot candida pentru un post nou , se pot inscrie la examene, pot primi o promovare, recunoastere sau/si sa-si consolideze pozitia de om indispensabil la locul de munca.

Din martie, Uranus in semnul Taurului incepe sa-si faca simtita influenta iar afacerile, banii care vin din acorduri semnate, resursele si viata intima, vor cunoaste schimbari spectaculoase. Constrangerile financiare resimtite pana acum incep sa dispara usor,usor si pe masura ce anul inainteaza, Balantele vor experimenta in sfarsit, acea liniste materiala dorita de ceva vreme.

Jupiter in Sagetator in cuadratura cu Neptun in Pesti schimba nativii Balanta in persoane extrem de vorbarete si comunicative. De punctat o anumita naivitate a Balantelor si modul in care acestea comunica mai departe anumite informatii.Verificati de doua ori veridicitatea informatiei pentru a nu plana o impresie gresita asupra voastra! 
Calatoriile nu  vor lipsi in 2019 iar situatiile dificile vor dispare gratie increderii din ce in ce mai mari in ei insisi!

Luna iulie vine cu oportunitati imense pentru viitorul Balantelor! Viata sociala, o cale noua in cariera sau un bonus special in profesia lor, sunt dar cateva indicii in acest sens.

Din 25 noiembrie cand Venus incepe sa tranziteze casa familiei, multi nativi isi pot cumpara casa mult visata, vor descoperi ca vor deveni parinti, isi vor asuma intemeierea unei familii sau pot intalni pe acel cineva care le va aprinde inima.

Tot anul2019, Balantele au de partea lor energia benefica a lui Jupiter cu influente pozitive in tot ce este legat de studii, calatorii, afaceri in comunitatea in care traiesc si castiguri insemnate prin si din abilitatile intelectuale.



Un an plin de lumina si intelepciune !

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.