Daca nu mergi inainte, vei fi mereu in acelasi loc - Horoscop Capricorn 2019



Horoscop 2019


Capricorn

" Viata este o serie de schimbari naturale si spontane. Nu le rezista! Lasa realitatea sa fie realitate. Lasa lucrurile sa isi urmeze fluxul natural in orice fel doresc."


Acestea sunt cuvintele inteleptului Lao-Tzu care pentru Capricorni ar trebui sa devina motto-ul anului 2019. Cu atat de multe evenimente cosmice in semnul lor natal, incluzand si cele 3 eclipse, sa nu se mire nimeni daca pana spre sfarsitul anului, Capricornii vor fi cu totul si cu totul alte persoane. Toate aceste eclipse ( 6 ianuarie, 2 iulie, 26 decembrie) le vor aduce schimbari semnificative, schimbari care vor corecta traiectoria destinului, cu sau fara voia lor.

Transformarea Capricornilor va fi una continua pe tot parcursul anului cu un Saturn si Pluto mereu in coasta lor, cu un Uranus aducator de schimbari imprevizibile in iubirile lor sau in relatia cu copiii si peste tot si toate, cu un Neptun datator de lectii karmice prin rude, calatorii sau comunicare.
Jupiter in Sagetator, alta noutate a anului 2019, va fi insa pentru ei protectia din umbra, care aduce in viata lor ghizi spirituali, le trezeste intuitia, imaginatia, credinta. As putea spune ca Jupiter este ingerul de pe umar, care ii va proteja permanent!
Tot acest drum de parcurs face parte dintr-un program de innoire, de regasire interioara, si cumva pregateste noul capitol de 12 ani din viata Capricornilor care va incepe in decembrie,odata cu intrarea lui Jupiter in Capricorn ( 15 dec. 2019).

Viata sentimentala a Capricornilor va fi oricum dar in nici un caz lipsita de evenimente. Jupiter, talismanul lor magic in 2019, ii va ajuta pe unii sa treaca usor peste o despartire sau pe altii sa atinga niveluri noi de emotii si profunzime in relatia existenta. Cu Uranus in casa 5, Capricornii au de partea lor o energie ce le induce magnetism si  stralucire, pot experimenta  lucuri noi in iubire iar  relatiile pot capata un aer nonconformist. Cei singuri pot experimenta fiorii unei noi iubiri in strainatate si se anunta o intalnire importanta pentru cresterea lor spirituala.
Pentru toti, singuri sau nu, se dezvolta o pasiune pentru un anumit hobby, hobby care se va transforma in timp intr-o afacere profitabila.
Eclipsa totala de Soare in Rac asociata cu Nodul Nord Lunar in Rac din 2 iulie 2019, va lumina puternic zona relatiilor si nu putini Capricorni vor experimenta cereri in casatorie neobisnuite si surprinzatoare! Cum si Venus tranziteaza casa parteneriatelor in perioada 3-28 iulie, in mod sigur pentru multi vor bate clopotele de nunta!

Pentru toti Capricornii, traiectoria carierei va fi total resetata de influenta celor 3 eclipse solare dar si de planetele Saturn si Pluto. Schimbarile nu se vor opri insa!  Din decembrie,odata cu intrarea aventurosului Jupiter in Capricorn, multi nativi vor dori si vor lua si masurile concrete sa inceapa proiecte pe cont propriu sau sa gaseasca un nou drum in profesie.
Deasemenea, Lunile Pline in Balanta din 21 martie si 19 aprilie vor energiza puternic viata profesionala si le va da motivare si bucurie in munca de zi cu zi. Sa nu uit de eclipsa totala de Soare din 2 iulie, care pentru multi Capricorni poate aduce un parteneriat profitabil in viata profesionala.

In incheiere, cu permisiunea voastra, as dori sa va dau un sfat: in 2019 invatati sa acceptati lucrurile si oamenii asa cum sunt! Renuntati sa incercati sa-i salvati impotriva dorintei lor si concentrati-va asupra viselor si dorintelor voastre, iar acest lucru va va schimba favorabil viata.



Un an plin de lumina si intelepciune !





Niciun comentariu:

Un produs Blogger.