Pentru fiecare incercare, Dumnezeu iti pregateste biruinta - Horoscop Varsator 2019



Horoscop 2019
Varsator

Anul 2019 incepe in forta pentru Varsatori, cu schimbari de destin generate de prima din cele trei eclipse de Soare in Capricorn. Aceasta prima eclipsa ( 6 ian. 2019) de Soare le va vorbi Varsatorilor despre necesitatea unor schimbari la nivelul carierei dar si al dezvoltarii spirituale. O alta zona in care vor simti transformari pe termen lung va fi familia, relatiile cu cei din jur, prieteniile.

Incepand cu luna martie ( intrarea lui Uranus in Taur) si timp de 7 ani de acum inainte, casa fizica se poate schimba, pot cauta o alta noua, pot achizitiona o casa de vacanta sau/si pot simti nevoia surprinzatoare de a-si mari familia prin sarcina sau adoptie.  Aceasta influenta a lui Uranus va fi resimtita si printr-un exces de nerabdare, de intoleranta sau chiar iritare fata de tot ceea ce simt ca pe o constrangere sau piedica in calea libertatii. Parteneriatele de afaceri si casatoriile sunt extrem de incercate acum si este bine ca Varsatorii sa nu se lase ademeniti de energia uraniana si sa rupa relatii doar dintr-un capriciu.

Pentru multi dintre Varsatorii singuri, care inca din februarie 2017 au fost incercati in zona relatiilor de o serie de eclipse generatoare de schimbari majore, acum este momentul ca prin expansivul Jupiter sa primeasca energii benefice in acest sector de viata. Prieteniile care se pot transforma in relatii de iubire neasteptate sunt doar un mic exemplu in acest sens.
Alte rezultate ale drumului lui Jupiter in zodia Sagetatorului  vor mai fi succesul in proiecte umanitare, religioase sau educationale, dezvoltarea unei afaceri on-line sau investitii imobiliare benefice.

Eclipsa de Soare din iulie va darui acelor Varsatori care isi doresc de ceva timp acest lucru, asistentul sau firma perfecta care sa vina in intampinarea nevoilor si ajutorul in munca de zi cu zi. Deasemenea, schimbarile vor avea legatura si cu rutina de zi cu zi, dieta si miscare. Cum casa 6 este puternic energizata de aceasta eclipsa, Varsatorii sa acorde o atentie deosebita sanatatii sistemului digestiv.

Cum in 2019 Jupiter in Sagetator face un aspect benefic cu Soarele Varsatorilor, anul acesta este unul in care beneficiile prin asocierea cu altii si cooperarea cu diferite organizatii va fi extrem de benefica pentru ei.

Banii Varsatorilor vor continua sa fie influentati de planeta Neptun, iar acest lucru va conduce atat la castiguri dar si la pierderi, amagiri. Neptun induce usor magia imbogatirii peste noapte dar Varsatorii trebuie sa stie ca este doar o iluzie care ii va pune la incercare.
Partea buna este ca energia neptuniana stimuleaza imaginatia si intuitia, si multi Varsatori pot descoperi  fel de fel de  mijloace creative prin care sa faca bani dar atitudinea pasiva si neglijenta in problemele financiare poate conduce spre haos si inselaciuni. 
Perioadele si mai vulnerabile din acest punct de vedere sunt perioadele in care Mercur intra in retrogradare (5-28 martie, 7 iulie–1 august, 31 oct.-20 noiembrie). In aceste intervale de timp, Varsatorii trebuie sa se gandeasca la ceea ce este cu adevarat de valoare in viata lor, ce vor cu adevarat si ce cred  ca merita efortul lor. Evitati achizitiile majore, examinati cu atentie conturile bancare si nu luati hotarari decisive in relatii si munca!



Un an plin de lumina si intelepciune !



Niciun comentariu:

Un produs Blogger.