De ce m-ai lasat Doamne sa trec prin ape tulburate? - Pesti 2019




Horoscop 2019
Pesti

"De ce m-ai lasat Doamne sa trec prin ape tulburate? Iar El mi-a raspuns: Pentru ca vrajmasii tai nu stiu sa inoate."

Cu siguranta 2019 va fi un an incredibil, un an pe care Pestii nu-l vor uita prea curand! Toate temerile si grijile de pana acum vor inceta iar dorintele li se vor materializa intr-un mod la care nici nu au visat. Trebuie doar sa fie indrazneti, increzatori si deschisi. Sa credeti cu toata fiinta voastra ca rasplata muncii de pana acum este aproape iar rezultatul va fi cu adevarat de necrezut!

Sprijinul primit prin Jupiter, aflat pe tot parcursul anului in zona carierei, va fi imens si oportunitatile, sansa si norocul vor fi mereu de partea voastra! Multi vor experimenta un nou drum in zona muncii, posibilitati de extindere profesionala, relocarea locului de munca intr-un mediu placut sau calatorii ce tin de job, promovarea intr-un rol de conducere. Posibilitatile de evolutie pozitiva sunt nenumarate iar exemplele de mai sus sunt doar cateva dintre ele. Cert este ca 2019 va  fi un an de crestere, cu succes si onoruri in profesia voastra!
De evitat deciziile importante in datele 13 ianuarie, 16 iunie sau 21 septembrie cand Jupiter primeste impunsaturi de la Neptun in Pesti! Nativii Pesti nu vor vedea intreaga imagine si multi se pot insela sau pot fi inselati in probleme profesionale.

In privinta castigurilor si banilor personali, Pestii pot in sfarsit sa respire usurati. Imprevizibilul Uranus care a stat aproape 8 ani ( cu mici pauze din cand in cand ) in sectorul financiar, paraseste acum acest sector iar finantele personale incep usor, usor sa se stabilizeze. Vor experimenta (dupa o perioada destul de volatile), sa cunoasca prosperitatea si linistea financiara. Lectia Pestilor va fi insa sa invete sa aiba bani si sa-i cheltuiasca intr-un mod valoros, atat pentru ei cat si pentru ceilalti Nu uitati acest lucru!

La capitolul sanatate, Pestii, care in ultimii 2 ani au avut parte de tot felul de “aventuri”, cu urcusuri si coborasuri generate de seria de eclipse pe axa Leu – Varsator (inca din februarie 2017), pot chiar din ianuarie 2019 sa primeasca raspunsuri, rezolvari si indicii serioase despre si cum pot obtine starea de bine.  Mai plini de energie ca niciodata si cu un tonus de invidiat, Pestii trebuie sa se disciplineze si sa urmeze o dieta adecvata, sa faca mai multa miscare si sanatatea va fi punctul lor forte anul acesta. Vara lui 2019 va aduce vesti minunate in privinta sanatatii multor nativi!

Afectiv,  incepand cu luna aprilie 2019, Pestii pot cunoaste transformari spectaculoase in acest sector. Pestii singuri si-ar putea gasi perechea prin intermediul familiei, prietenilor sau online. Celor aflati deja intr-o relatie, vesti bune!  Miscari importante pentru consolidarea relatiei precum: logodne, cereri in casatorie sau conceperea unui copil sunt doar cateva exemple de situatii in care pot fi implicati. Luna iulie in mod deosebit, va fi o explozie de energie in aceasta casa. Dinamism, pasiune, iubiri noi,…



Un an plin de lumina si intelepciune !


Niciun comentariu:

Un produs Blogger.