Horoscop Luna Noua in Leu – 1august 2019




August incepe cu o Luna Noua ( 8˚36՚  Leu ) foarte aproape de Venus ( 4˚59̍ Leu ) cu vibratii puternic pozitive. Vom cauta metode noi si inventive de progres, se vor incepe proiecte noi, colaborari profitabile. Multi vor intoarce o fila noua in cartea vietii experimentand situatii inedite in zona financiara si sentimentala. Tot acum vor aparea mai multe variante de rezolvare pentru aceeasi problema si posibile reveniri la colaborari mai vechi. In toata aceasta armonie celesta, aspectul care va ravasi pe multi va fi cuadratura Venus/Uranus, careu care imbina energia uraniana care vine ca un fulger, cu energia venusiana care vrea sa apropie, sa lege, sa aduca placere.

Dar sa incepem cu vibratiile pline de lumina aduse de conjunctia Venus/Luna Noua. Trebuie sa stim ca, marcate puternic de aceasta conjunctie sunt viata sentimentala, creativitatea si finantele. Vom fi mai emotivi, sentimentali si iubitori dar si mult mai usor suparabili J. Toata aceasta perioada este una perfecta pentru shopping, decorat, fashion si nu in ultimul rand  de schimbare a look-ului personal. Grija mare la cheltuieli!  Multi ne vom privi portofelul mirati, intrebandu-ne pe ce s-au dus banii…

Pe de alta parte, in toata aceasta scena plina de relaxare, pace si liniste, vin aproape neanuntate de nimic,  vibratiile careului dintre Uranus si Luna Noua. Incertitudini, anxietate, schimbari neasteptate ( pentru fiecare intr-un anumit domeniu de viata) ce pot conduce la comportament imprevizibil, revolta, schimbari rapide de directie si, uneori, chiar la accidente. Metoda perfecta de a anula aceasta energie impulsiva este flexibilitatea in fata schimbarilor si credinta ca ele  deschid un capitol nou din viata noastra, plin de oportunitati pozitive. Readaptarea la conditiile noi aparute este cheia cu care vom trece victoriosi peste toate aceste tensiuni.

Inca un careu, cel dintre Venus si Uranus,  ne va influenta extrem de puternic viata sentimentala, cu incercari care mai de care mai diferite si neasteptate. Infidelitatile, disputele sau despartirile nu vor fi scoase din aceasta ecuatie dar si dragostea la prima vedere, intalnirile predestinate sau inspiratiile profitabile intr-un domeniu creativ. Cei singuri pot fi atrasi de persoane excentrice si originale, de persoane ce provin din culturi diferite. 
Enjoy the time… si multa rabdare!!!

Berbecii puternic influentati de  Luna Noua pot transforma un hobby intr-o sursa de venit, se pot muta cu persoana iubita sau vor experimenta schimbari legate de locul de munca.
Taurii isi fac planuri de vacanta si nu putini vor pleca catre o destinatie care sa ii rupa de agitatia cotidiana. Le sunt benefice inscrierile la tot felul cursuri profesionale, de dezvoltare personala sau examene.
Gemenii au oportunitati importante in zona finantelor personale, pot demara o afacere noua sau semna un contract profitabil. Atentie la comunicarea cu persoana iubita.
Racii vor fi extrem de sinceri si tot ce nu au spus pana acum,vor spune. Cei singuri vor cunoaste persoane noi si pot incepe o noua poveste de dragoste.
Leii afla acum secrete bine ascunse care ii va ajuta sa ia anumite decizii. Posibil si schimbari in plan profesional mai ales pentru cei care nu sunt multumiti de job-ul actual.
Fecioarele pot lua decizii importante legate de persoana iubita.Noi oportunitati in plan profesional sau renegocieri. Noi cunostinte.
Balantele vor experimenta schimbari remarcabile in plan profesional, vor iesi in evidenta, laudati si avansati pentru ideile si proiectele la care lucreaza. Oportunitati financiare ce trebuiesc bine analizate. Posibile dezamagiri legate de un prieten sau coleg de munca.
Scorpionii pot demara noi proiecte personale cu rezultate profitabile in cariera. Nemultumiri in plan sentimental fara decizii majore. Disconfort emotional in urma unui dialog mai tensionat cu rudele.
Sagetatorii experimenteaza ameliorari substantiale ale sanatatii. Un nou inceput profesional. Inscrieri la cursuri noi care ii vor conduce spre o functie mai inalta sau o schimbare majora in cariera. Decizii radicale in plan sentimental.
Capricornii pot semna contracte si colaborari noi. Venituri in crestere. Posibile despartiri.
Varsatorii vor fi extrem de prinsi cu preocupari legate de locul de munca. Nici sentimental nu merg lucrurile asa cum isi doresc dar cu siguranta nu este acum momentul deciziilor majore! Posibile calatorii scurte cu efecte benefice in viitorul apropiat.
Pestii pot cunoaste o persoana noua care le va deschide noi orizonturi sentimentale. Venituri in crestere si  schimbari benefice.

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.