Binecuvantarile si blestemele vietilor trecute



De foarte multe ori se intampla ca in vietile noastre sa apara oameni sau evenimente ce ne schimba total viata. Si vom incepe sa ne intrebam: daca am sti dinainte am putea sa ne protejam? Unii da ( cei cu procentul liberului arbitru mai mare 60%), altii nu. Cine sau ce determina aparitia acestor evenimente sau persoane benefice (sau nu) in viata noastra?

Primul pas va fi analizarea astrogramei personale, iar pentru identificarea acestor puncte de cotitura in viata fiecaruia dintre noi, trebuie sa identificam pozitia Nodurilor Lunare ( Nodul Nord si Nodul Sud). Parte dintre voi sunteti deja familiarizati cu acesti termeni astrologici dar sunt si multi cei care inca sunt la inceput de cunoastere. Si atunci trebuie explicat ce sunt aceste noduri lunare si cum ne influenteaza ele.

Nodurile lunare nu sunt planete, ci puncte virtuale aflate la intersecţia orbitei Lunii cu planul eclipticii (planul miscarii Pamantului in jurul Soarelui). Celor doua puncte de intersectie corespund Nodului Nord ( sensul vietii) si Nodul Sud ( bagajul karmic, un cumul al vietilor trecute). Aceste doua noduri lunare (Nord si Sud) se afla tot timpul in opozitie si formeaza Axa nodurilor lunare sau Axa Destinului.

Dupa toate aceste mici precizari, sa incepem sa deslusim secretul pozitiei Nodurilor Lunare in astrograma personala. Primul pas va fi sa va notati zodia in care se afla Nodul Nord si cel Sud in harta personala. 
Sa luam un exemplu: presupunem ca aveti in astrograma, Nodul Nord in Berbec si Nodul Sud in Balanta. In fiecare an, Soarele va strabate zodia Berbecului intre 21 martie – 20 aprilie (zona Nodului Nord), si intre 23 septembrie – 22 octombrie, zona Nodului Sud. Corect?

Acum mai trebuie sa stim ca orice persoana care intra in viata noastra si are data de nastere in perioada 21 martie – 20 aprilie ( zona Nodului Nord) are legaturi benefice cu vietile noastre trecute si viata noastra va cunoaste schimbari pozitive odata cu intrarea acestei persoane in viata noastra. Barbat sau femeie, acesta intra in viata noastra sa ne ajute, sa ne aduca iubire, prosperitate si incredere in noi insine. Aceasta persoana intra in viata ta pentru a-si plati datoriile dintr-o viata anterioara.

Cand in viata noastra va intra o persoana a carei data de nastere se afla intre 23 septembrie – 22 octombrie ( zona Nodului Sud), aceasta nu va fi una benefica noua. Relatia va dura atat timp cat trebuie sa ne platim parte din datoriile din vietile trecute si va fi foarte greu sa ajungem la prosperitate cu o asemenea persoana in viata noastra.

In cazul evenimentele neasteptate ce apar in perioadele corespondente zonei Nodului Nord ( benefice) sau Nodului Sud ( nefavorabile), acestea sunt doar efecte ale vietilor trecute. Problemele create atunci pana se rezolva, continua sa influenteze prezenta viata. Observa motivele si cauzele subterane si incearca sa inţelegi de ce reactionezi astfel in fata acestor evenimente. Asa vei descoperi lectia si ce trebuie sa faci pentru echilibrarea karmei!

PS: Perioada mentionata ca exemplu, este doar un exemplu! In astrograma personala fiecare avem Nodurile Lunare situate in pozitii diferite. Calculati-va astrograma cu atentie si abia apoi determinati zonele Nodului Nord si Sud!




Niciun comentariu:

Un produs Blogger.