Vantul Schimbarii incepe! Eclipsa inelara de Soare in Capricorn - 26 decembrie 2019 7.13 AM



Eclipsa inelara de Soare la 4° 06 ” Capricorn din 26 decembrie 2019 (in conjunctie cu Jupiter), stabileste ritmul si vibratia  perioadei imediat urmatoare la propriu! Saturn si Pluto la doar cateva grade unul de celalalt intreaga luna decembrie, vine sa intregeasca acest tablou atat de plin de energii si vibratii puternice. Sa nu uitam ca Saturn si Pluto se apropie de o conjunctie istorica , cea din 12 ianuarie ( 22˚46’ Capricorn), semn de importante schimbari pe toate palierele societatii actuale.

Tot ce s-a construit in decembrie, s-a construit pe  o fundatie mult prea subreda pentru a rezista in timp. Cerul astral din decembrie nu a fost si nu este unul favorabil realizarilor politice, economice sau culturale de durata.
Intreaga lume va avea de sustinut examene importante. De-a lungul si de-a latul intregului Pamant incepe sa bata vant de schimbare si asta vedem si pentru ca indicatorii politici, culturali si economici majori sunt activi in configuratia eclipsei (Jupiter, Saturn, Uranus, Neptun si Pluto). Mesajul zilei de 26 decembrie: “ Pregateste-te! Just in case!”.

La nivel personal influenta eclipsei poate fi discreta si subtila, in timp ce pentru altii poate fi destul de intensa. Nodul Sud asociat acestei eclipse va accentua schimbarea majora in domeniul de viata energizat din astrograma fiecaruia. Intamplari sau intalniri karmice, renuntari la vechile energii, preocupari legate de putere, cariera sau functii inalte.Toate acestea si frica de a pierde si schimba statut, profesie, mentalitate vin sa ne atentioneze ca suntem deja prinsi de aceste fire astrale!


Nascutii in semne cardinale Capricorn, Rac, Balanta, Berbec, in special gradul 4˚ si 20˚ din aceste semne, pot experimenta tot felul de surprize, vesti sau schimbari neasteptate! Nu uitati ca toate schimbarile vin in acord cu destinul fiecaruia, universul nefacand acum decat sa trezeasca lumina divina din interiorul nostru! 




Niciun comentariu:

Un produs Blogger.