Horoscop ianuarie 2020 - Scena este pregatita! Sa intre actorii!




Schimbari si transformari incredibile de energii planetare stabilesc si definitiveaza scena anului 2020. Vom fi martorii unor evenimente cum nu s-au mai intamplat niciodata pana acum. De la recenta eclipsa solara din 26 decembrie care a avut o distributie de exceptie prin prezenta atator planete grele ( Jupiter, Pluto, Saturn) la marcajul puternic al primei eclipse de Luna – 10 ian. ( prima din cele patru din acest an), activari importante si indicatii extrem de exacte vin sa aduca la bun sfarsit ceea ce era menit sa se intample.

Pe 8 ianuarie, Jupiter si Nodul Sud intr-o comuniune perfecta, vin sa arunce un val de energie divina asupra intregului an 2020, ca un semn ca tot ceea ce va urma este parte a unui plan mult mai mare, un plan divin care are ca scop schimbarea in bine a intregii umanitati.

Cel mai important efect al anului 2020 va fi transformarea spirituală profundă care se va manifesta in miracole si descoperiri de exceptie in lumea stiintei si medicinei. Intregul concept de energie și modul in care aceasta este folosita acum în vindecarea mintii si sufletului uman, se va schimba total. Ni se pregatesc descoperiri uimitoare, descoperiri care pe multi ii vor face sa priveasca cu alti ochi lumea materiala si spirituala.

Este timpul Schimbarii! 2020 vine sa arate fiecaruia directia de care are nevoie, sa invete lectiile primite la intrupare,  sa asculte mesajele si intuitia personala mai mult ca niciodata. Constiinta cosmica inalta care inconjoara Pamantul in acest moment, ne va forta sa incetinim, sa invatam ce este rabdarea, sa fim realisti si flexibili in opinii, si,  mai presus de toate: sa vedem dincolo de iluzia actuala. Poate marea masa a populatiei va trece cu superficialitate de multele avertizari ( sau anunturi?) ale multor astrologi, bioterapeuti,etc., dar efectele acestor transformari spirituale se vor vedea in anii urmatori.

Jupiter in conjunctie cu Nodul Sud ne vorbeste de eliberare spirituala si adevar. Acest val puternic de energie inalta poate parea de multe ori distructiv pentru planeta Pamant, insa nu este asa! Nu va fi o lectie ci doar o corectie a drumului pe care omenirea trebuie sa o faca!

Pentru cei care doresc sincer sa creasca spiritual, acesta este anul care aduce progrese si revelatii uimitoare. In schimb, cei ce se vor impotrivi acestui val de energie, vor deveni insutit mai furiosi, mai fanatici, mai… O demarcatie mai clara intre bun si rau, nu a mai fost vazuta pana acum. Cei constienti nu vor mai putea fi manipulati, pacaliti sau folositi! 
Acesta este anul in care lumina incepe sa transforme cu adevarat intunericul!

Multi oameni vor muri ca efect al acestei energii intense si nu neaparat din cauza catastrofelor. Decesul multor personalitati din toate domeniile, vor deschide pagini de ziar cam pe tot mapamondul. Trecutul si o parte a istoriei devin invataminte si fundatie pentru un nou inceput desi fanatismul religios si politic va domina numeroase natiuni creand o lume a extremelor! 

Saturn aflat in stransa legatura cu Pluto va determina o ruptura uriasa intre modul de guvernare actual si populatie ( in intreaga lume) iar coruptia, minciuna si tradarile vor fi sanctionate aspru.
Eclipsele din decembrie si ianuarie vor afecta climatul general pana in luna martie cu miscari de pamant foarte puternice provocate de foc ( Australia, Orientul Mijlociu, India, China, vor simti cel mai mult aceasta energie).

Aceasta conjunctie dintre doua planete atat de grele ( Saturn si Pluto) va avea ca efect schimbari de nebanuit in politica mondiala, guvernele si in general lumea politica se va zgudui si transforma serios acum in 2020, cu o finalitate greu de banuit in 2021.

Date importante:

8 ianuarie 2020 – Jupiter conjunct Nodul Sud
Energii spirituale puternice vin ca un tsunami asupra intregului Pamant. Nu va lasati influentati de nici un cult, mai ales ca fanatismul va fi cuvantul cel mai des intalnit in urmatoarele luni. Oamenii incep sa caute raspunsuri, vor cauta ceva sau pe cineva sa le arate directia si cu cat mai extrem va fi raspunsul cu atat este mai probabil sa il imbratiseze.
Meditatia si conectarea la propriile resurse spirituale le va oferi raspunsurile pe care le cauta. Este momentul sa privim in interiorul nostru și nu in afara lui!

10 ianuarie 2020 – Eclipsa lunara 20˚ Rac
Vor aparea numeroase informatii ce vor dezvalui adevaruri ascunse de aproape 1 an! Coruptia la nivel de conducatori expusa in mai multe zone ale lumii. Mass-media va fi descoperita si modul in care a manipulat cazuri si evenimente vor fi dezvaluite publicului larg.

12 ianuarie 2020 – Saturn/Pluto conjunct cu Mercur la 22˚ Capricorn
Guverne de pe intregul Pamant incep sa simta teama si neliniste. Populatia devine din ce in ce mai constienta de punerea in scena din mass-media mondiala. Ca niciodata oamenii nu au fost atat de suparati pe conducatorii din toate domeniile si nivelele! 2020 va fi un an de proteste uriase si miscari de masa incredibile, Saturn si Pluto vin doar sa anunte distrugerea regulilor invechite cu schimbari inedite pentru o lume total noua.

15 ianuarie 2020 – Marte aspecteaza puternic axa NS/NN Capricorn/Rac
Miscari de pamant, cutremure si amenintari teroriste sunt posibile acum. Zone critice: Orientul Mijlociu, India, China, Malaezia și Australia.

24 ianuarie 2020 – Luna Noua 4˚Varsator cuadratura Uranus
Planuri majore de modificare a legilor in intreaga lume. Se cauta modalitati de globalizare a intregii planete iar acesta este inceputul, faza initiala care va duce la aceasta transformare.

28 ianuarie 2020 – Marte cuadradutura Neptun 17˚ Sagetator/Pesti
In jurul datelor 27 si 28 ianuarie vor iesi la iveala multe scandaluri. Adevaruri incomode ies la iveala. Sclavia si traficul sexual vor fi principalele subiecte destiri si expunerea unor nume sonore vor lasa oamenii cu gura cascata ( la propriu!!!). Toate musamalizarile si acoperirile de-alungul timpului vor fi expuse publicului larg.

Economiile nationale din ce in ce mai volatile, pretul petrolului incepe sa cresca iar piata bursiera aproape de necontrolat pana in luna septembrie! Cine va castiga acum? Am putea spune ca anonimul regizor din umbra?!



Niciun comentariu:

Un produs Blogger.