Analizati, nu trageti inca concluzii, jocul este in curs!!! - Horoscop mai 2020





Cu totii credem ca pandemia de COVID-19 care a cuprins intreaga lume, este cel mai semnificativ eveniment al anului. Dar mai sunt multe pe drum... Lunile mai si iunie au pregatite deja surprize si experiente sorocite pentru fiecare popor si fiinta umana.

Dar sa incepem cu cel mai insemnat eveniment astral al lunii: retrogradarea a trei planete majore, Saturn, Venus si Jupiter si schimbarea semnului zodiacal de catre Nodurile Lunare. Si avem in ordine cronologica, retrogradare   Saturn – 11 mai 2020, Venus – 13 mai 2020 si Jupiter – 14 mai 2020.
Schimbarea semnelor zodiacale de catre Nodurile Lunare ( axa destinului) se va face pe 5 mai 2020 si timp de 18 luni vor strabate axa Gemeni-Sagetator aducand evenimente sortite deja, karmice, fara a avea prea multa putere de a le evita.

Retrogradarea planetelor de mai sus anunta la nivel global o serie de modificari in relatia cu autoritatile, restrictii si limitari personale ( Saturn), reconectare cu cineva din trecut, noi cai de relationare, vanzari, comert, miscari si schimburi de bunuri (Venus), burse in scadere, interes catre studii spirituale, ezoterice si metafizice , schimbari financiare, (Jupiter).

Interesant este ca aceasta perioada de recesiune economica care se anunta a nu fi una prea usoara are in ea mugurii schimbarilor pozitive din viitorul apropiat. Va fi o resetare a ceea ce cunoastem si ne-am obisnuit, spre noi modalitati de traire in societate, de bun-simt si mai ales o reajustare a ideilor despre adevaratul sens al vietii. Placerile materiale vor fi inlocuite usor-usor de simplitate, adevar si loialitate.

Tot in aceasta luna, pe masura ce Marte isi va inlantui energia cu Neptun (27 mai – 25 iunie) vor iesi la iveala secrete legate de COVID-19. Adevarul va veni de la persoane si locuri de pe intregul glob si pana in septembrie ( cred eu ca 19 sept. este o data importanta in acest sens) lumea intreaga isi va alunga teama si frica de acest virus.

Guvernele si economiile tuturor tarilor vor traversa transformari majore fortand schimbarea radicala care era menita sa se intample. Suntem intr-un moment radical de tranformare catre o societate total diferita si  prefacerile continua! Fiti pregatiti de noi evenimente majore, acest tumult este departe de linia de finish! Un roller-coaster de emotii, confuzie  si nelinisti ne va bulversa pe toata perioada anului 2020.

Toti liderii planetei, mai mari sau mai mici care au impiedicat prin rautate, lacomie si autoritarism evolutia umanitatii vor disparea intr-un fel sau altul. Timpul cooperarii si conlucrarii incepe acum!

Anul acesta umanitatea se trezeste cu adevarat, dar pentru asta trebuie sa se produca distrugeri masive pentru a pregati acest proces. Exista o puternica posibilitate de miscari seismice si furtuni majore iar printre cele mai afectate zone sunt Japonia, China, Orientul Mijlociu.

Realizari majore in medicina si descoperiri importante in vindecarea mai multor boli ( inclusiv a acestui virus) ce implica energia. Uranus si Mercur indica inventii si realizari in acest domeniu.

Lupte si atacuri politice pe masura ce oamenii incep sa invinovateasca un punct sau altul de vedere din politica guvernelor. Se vor devoala agende ascunse in domeniul politicii, frustrarile si furia devenind un numitor comun pe intregul Pamant. Jumatatea lui mai aduce o schimbare majora si posibilitatea aparitiei de noi guverne.

Analizati, nu trageti inca concluzii, jocul este in curs!!!







2 comentarii:

Un produs Blogger.