“ Nimic nu dispare, pana nu ne invata ce trebuie sa stim!” - Horoscop octombrie 2020

 

Codul Omega



Traim si experimentam din plin tranzitul vulcanic al planetei Marte (in miscare retrograda pana pe 14 noiembrie) iar luna octombrie ne va face sa simtim din plin acest lucru. Evenimente din ce in ce mai uluitoare, rasturnari de situatii si decizii radicale vor defini aceasta ultima parte a anului 2020, evenimente care vor schimba lumea pentru totdeauna!


Luna Plina - 2 octombrie, gradul 9:08 Berbec

Aceasta prima Luna Plina a lunii octombrie in Berbec, un semn inflacarat si impulsiv avand guvernator chiar pe Marte aflat in plina retrogradare, va alunga pasivitatea si actioneaza sub impulsul momentului, fara scrupule. Ce va complica lucrurile si mai mult va fi cuadratura Marte - Pluto din 4 octombrie,  Pluto care isi incheie deplasarea retrograda si care va scoate la lumina prin evenimente zguduitoare, secrete intunecate!

Pluto in stationare directa isi intensifica energia pe care Marte o va primi din plin, transformand-o in furie iesita din comun si frica. Aspectul poate indica si violente neasteptate ce ne va nelinisti pe toti pe masura ce evenimentele devin din ce in ce mai sumbre.


9 octombrie: Marte opozitie  Soare

Furie fata de oameni politici. Un moment de violenta extrema cu proteste civile in intreaga lume. Rand pe rand vor apare stiri, fapte si oameni ce vor dezvalui lucruri ascunse de ani si ani  ce construiesc in societatea civila un val de ura si patima extrema. Pentru Romania, opozitia Marte/Soare lumineaza puternic rezervele tarii, conditii de trai,sanatatea populatiei versus guvern si forte de ordine.

 

14 octombrie: Mercur intra in retrogradare pana pe 3 noiembrie; Mercur R opozitie  Uranus in Taur

Mercur retrograd va dezvalui multe dintre problemele discutate in media in ultimele 6 luni.  Evenimente religioase ce pot declansa revolte si tensiuni majore. Nihilism, anarhie. Teorii conspirationiste din ce in ce mai numeroase, iar toate acestea sunt menite sa distruga pacea si echilibrul in lume.

 

16 octombrie: Luna Noua gradul 23:53 Balanta

Evenimente importante in politica interna si internationala ce pregatesc schimbari drastice.  Lumea se apropie incet,incet de o criza si trebuie sa fim pregatiti.

 

19 octombrie: Marte opozitie Soare si cuadratura Jupiter

Se vor inmulti ideologiile politice extremiste. Aparitia de noi lideri politici si spirituali. Miscarile extremiste devin mai puternice. Atacuri violente folosind ca motiv dreapta credinta.

 

23 – 27 octombrie: Venus debilitata in ultimele grade din Fecioara

Indicator negativ pentru economie. Bursele de valori din intreaga lume vor suferi pierderi importante.  Lipsa masurii, risipa, excesele pot conduce la probleme.

 

29 octombrie: Nodul Sud cuadratura Neptun

Obstacole, schimbare dificila la nivel global. Vulnerabilitatea sectorului medical. Emotii si sentimente necontrolate. Multi oameni vor crede doar ceea ce vor sa creada!


   

Si chiar de nu voi fi un far, ci o candela, ajunge. Si chiar de nu voi fi nici candela, tot ajunge, fiindca m-am straduit sa aprind lumina.” – N. Titulescu





Niciun comentariu:

Un produs Blogger.