Pluto/Soare - punct de cotitură în destinul personal



                        Pluto □ Soare - punct de cotitură în destinul personal



Berbec

Nu pune toate cărțile pe masă! Dacă o situație apare brusc și neașteptat, nu fi tentat să încerci să o rezolvi imediat. Cuadratura Soare-Pluto este despre transformare, eliminare și reînnoire. Totul va lua o turnură neașteptat de bună, în ciuda aparențelor.

Răbdare, strategie și înțelepciune!

 

Taur

Rezistența este inutilă. Inima îți spune ceva, mintea altceva...și de câștigat va câștiga inima. Cu Soare, Marte și Pluto aliniate, creând o atmosferă tensionată, dorința de a controla totul te va împiedica să vezi lucrurile așa cum sunt . Destinul este pe cale și este mai bine să nu te împotrivești. Vor ieși la suprafață informații care aruncă o lumină diferită asupra unei situații. Peste puțin timp și cu mai multă atenție și căutare, vei reuși!  

 

Gemeni

Totul se întâmplă cu un motiv.

Există un motiv pentru care lucrurile decurg așa cum sunt și, dacă nu știai deja de ce, probabil că vei afla acum. Sunt dezvăluite secrete și apar soluții. Este un timp al revelațiilor și înțelegerii! Totul se întâmplă în binele tău iar toată această schimbare de destin te va face mai înțelept, mai bogat și mai sănătos.

 

Rac

Apar circumstanțe ce vor forța o problemă  ascunsă de ceva timp sub covor. Ai puterea de a schimba lucrurile în bine și de a influența modul în care se desfășoară o situație. Preia conducerea și vei fi urmat/ă și de alți oameni.

 

Leu

Acum este momentul!

Pluto se mișcă încet, atât de încet încât doar atunci când Soarele sau o planetă personală se conectează cu el, devenim conștienți de situații care se dezvoltă de ceva timp. Acum, aspectul Soare/Pluto, va scoate la suprafață tot ce ai ignorat de mai multe luni. Este o perioadă în care găsești ceva ce ai pierdut. Indiferent dacă acesta este un lucru, o emoție sau o persoană, revine cu un scop. Privește adânc în tine și răspunsul va veni.

 

Fecioara

Nu s-a terminat până nu s-a terminat!

Ia inițiativa și adu în discuție o chestiune sensibilă. Vei avea avantajul surprizei. Deci, alege-ți momentul, spune ce ai de spus, dar într-un mod care să încurajeze un dialog, nu un război deschis! Oricum ar fi, ține cont de beneficiile negocierii și nu porni la război. Nu arunca la gunoi o situație, o relație sau un lucru care poate fi salvat/ă.

 

Balanță

Orice ar ieși la suprafață în această perioadă, fii diplomat/ă. Nu arunca podurile în aer până nu afli informații suplimentare. Poate acest lucru poate fi mai ușor de spus decât de făcut, dar cândva în viitor vei fi mulțumit de felul în care ai gestionat situația. Câteodată un act de răzbunare este mai dureros pentru cel care l-a inițiat!

 

Scorpion

Tendința de a pune lucrurile la punct într-un mod extrem de tăios poate să radicalizeze situații sau relații. Mai multă grijă și reținere dar mai ales extrem de multă diplomație în discuțiile cu ceilalți. Aspectul Soare/Pluto îți tot ciupește orgoliul și poate să strice tot felul de lucruri. Pe de altă parte, aceste aspect are și o latură benefică și pentru toți cei implicați într-un proiect major, asigură succes și beneficii materiale. Fii observator, păstrează-ți calmul și vei stăpâni circumstanțele. Și fii atent la tot ce se întâmplă în jur.

 

 

Săgetător

Provocările prezente își au cauza în trecut.

Destinul te va pune în locul potrivit la momentul potrivit! Poate că nu aveai idee că cineva s-a simțit umilit de o acțiune pe care ai întreprins-o sau de ceva ce ai spus în trecut. Vei afla acum că motivele unor acțiuni surprinzătoare se află în trecut. Pluto își petrece ultimele săptămâni în domeniul finanțelor și al stimei de sine, așa că mai multe împunsături de destin vor veni din aceste părți.

 

Capricorn

Este timpul să lași trecutul în urmă.

Poate că a durat ani să ajungi în punctul în care ai terminat în sfârșit cu o situație, relație sau provocare financiară. Pentru cei care au ziua de naștere în apropiere de 19 ianuarie sau planete și puncte în jurul valorii de 29 de grade Capricorn, Rac, Balanță sau Berbec, sfârșitul lunii octombrie până la mijlocul lunii noiembrie, reprezintă o cotitură. Se întâmplă ce era deja scris. Nu te mai agăța de trecut. Viitorul este ceva ce nici nu ai visat.

 

Vărsător
Vei descoperi filonul de aur.
Este timpul pentru o nouă gândire și noi strategii, dar nu este nevoie să arunci tot ce ai învățat până acum. Aspectul Soare/Pluto marchează sfârșitul unei perioade destul de tulbure emoțional, profesional și financiar. Indiferent dacă motivul acestei perioade agitate ai fost tu sau nu, împacă-te cu situația. Ce a fost, a fost. Ce începe pentru tine din 19 noiembrie este răsplata greutăților îndurate.
 

Pești

 Înainte de a putea deschide un nou capitol, aspecte din trecut care încă te macină și sunt lăsate în coadă de pește, trebuiesc rezolvate. Doar așa poți merge înainte, liber de toate bagajele pe care le cari de ceva vreme. Aspectul Soare/Pluto poate să scoată la suprafață o situație care s-a tot repetat, ce trebuie îndreptată sau înțeleasă. Nu acționa din răzbunare și nu îți face un nou inamic. Obligatoriu. Este momentul perfect să închizi un ciclu nefavorabil ție și să pui în mișcare o karmă bună!

 


 


Niciun comentariu:

Un produs Blogger.