Punct de cotitură pentru întreaga lume - previziuni octombrie 2024

 



Mai multe aspecte astrologice importante din această perioadă vor amplifica energii puternice și imprevizibile în întreaga lume.

Primul exemplu: Pluto în staționare directă, gradul 29 Capricorn ( gradul karmei și destinului) – 11 octombrie 2024

Întotdeauna s-au întâmplat evenimente de proporții pe Pluto staționar și, din păcate, există posibilitatea unei serii de acest fel de momente karmice în întreaga lume. Economia globală, piața de acțiuni, viața politică, lideri semnificativi locali sau globali ( numeroase femei) și polarizarea politică va atinge un nivel de violență, volatilitate și conflict greu de imaginat.

 

Pluto în staționare directă va declanșa o schimbare majoră la nivel global și va intensifica transformarea societății actuale.

Pentru a-l înțelege puțin pe Pluto ar trebui să spun că este un fel de bătăuș al zodiacului. Este un guvernator al schimbării, al puterii și controlului, guvernează moartea și transformarea, clasa conducătoare și tot ce ține de control. Poate fi asociat cu oameni puternici, iar cea mai mare schimbare care afectează societatea în ansamblu este întotdeauna legată de Pluto.

 

Venus opoziție Uranus, Soarele cuaratură Marte (14 octombrie 2024)

Opoziția Venus/Uranus va genera evenimente neașteptate. Aspectul Venus în Scorpion/Uranus în Taur este asociat cu axa casei banilor, finanțelor, transformării și sfârșiturilor. Deși multe lucruri se pot întâmpla în timpul unui tranzit ca acesta, deoarece ambele planete sunt conectate cu planul financiar, de obicei se întâmplă schimbări bruște și declanșatoare pe piața de capital. Evenimente geo-politice greu de anticipat.



 

 

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.