Horoscop 2010

Berbec

Anul 2009 a fost un an destul de dificil pentru Berbeci , insa 2010 va fi pentru ei considerabil mai bun. Un an prosper , cu multe provocari , cu oportunitati bune pe tot parcursul anului atat in plan personal cat si profesional. Inceputul anului ar putea fi un pic mai dificil si vor trebui sa faca fata la tot felul de piedici . In schimb , ultima jumatate a anului va fi pentru ei deosebit de buna . Din punct de vedere financiar vor avea rezultate foarte bune , vor face cunonstinta cu persoane noi si-si vor imbunatati statutul social . ( in special iulie- sept 2010) .

Taur

2010 se va dovedi un an important in viata Taurilor . Din ianuarie pana in iulie 2010 vor avea parte de o perioada de crestere si vor fructifica majoritatea ocaziiilor cu care se vor intalni , isi vor face prieteni noi si vor incepe o relatie stabila daca sunt singuri . Daca au deja o relatie , vor trebui sa fie atenti pentru a nu o strica din cauza unor actiuni pripite. Pot aparea cateva probleme de sanatate in prima parte a anului , asa ca ar trebui sa acorde o mai mare atentie acesteia.

Gemeni

2010 va fi un an plin de surprize , unele placute , altele nu . Cateva probleme medicale isi vor face aparitia in partea a doua a anului cat si provocari in viata de familie . Daca cauta un partener si isi doresc o relatie stabila , stelele le vor fi favorabile in acest an . Ar trebui sa acorde o atentie deosebita angajamentelor financiare si tranzactiilor cu bani pentru a evita pe cat posibil o frauda sau o escrocherie . O stare de nervozitate ii va insoti pe tot parcursul lui 2010 si in mod special prima parte a acestui an . Calatoriile lungi sunt aspectate pe harta lor dar nu se vor dovedi benefice pentru Gemeni.

Rac

Un an favorabil pentru Raci . Cateva mici probleme in relatia cu partenerul care insa nu-i vor face sa nu guste in continuare viata de familie . Multe schimbari pentru Raci in acest an care le vor aduce multumire si bucurie . Din iulie pana in decembrie 2010 sunt posibile aparitia unor probleme banesti care ii vor pune pe ganduri . Fiecare decizie luata in acest an trebuie cumpanita bine de reprezentantii acestei zodii . Deasemenea Racii vor fi beneficiarii unor surprize deosebite in primele trei luni ale lui 2010 de care se vor bucura in mod deosebit . Atentie la relatia cu rudele pentru ca pot interveni neintelegeri sau chiar certuri.

Leu

2010 va fi un an destul de spinos pentru Lei . Ultimele luni ale lui 2010 le vor aduce multe bucurii dar vor trebui sa faca fata necazurilor si problemelor inceputului de an nou . Leii nu trebuie insa , sa se ingrijoreze , deoarece orice moneda are doua fete . Astfel in timp ce o parte a anului le va aduce tristete , cealalta le va aduce prosperitate si bucurie . Noi prieteni , o noua dragoste si inceputul unei relatii noi le vor aduce acestora zambetul pe buze In cariera este posibil sa nu se intample nicio schimbare si ar trebui sa acorde o atentie deosebita provocarilor ce vin din aceasta zona . Mici probleme de sanatate pot aparea in ultima parte a anului .

Fecioara

In sfarsit un an plin de oportunitati , de crestere si de succes pentru Fecioare . Cresterea veniturilor ,implicarea mai mare in relatiile sociale dar si o schimbare de statut social . Daca Fecioarele planuiesc sa achizitioneze o casa sau o masina , acest an le va fi favorabil . Este recomandat insa , sa-si tina sub control cheltuielile si sa nu exagereze cu acestea . Atentie la o persoana din anturajul apropiat care ar putea zdruncina confortul si bucuria Fecioarelor . Oportunitati deosebite in plan profesional .

Balanta

2010 va aduce bucurii si satisfactii tuturor Balantelor . Perioada prospera spre mijlocul anului cand situatia finanaciara se va imbunatati considerabil si cand cu ajutorul unor persoane noi cunoscute vor beneficia de oportunitati in cariera . Este posibila si o casatorie pentru cei singuri , iar pentru cei deja casatoriti clipe minunate in casnicie . Succesele in cariera si veniturile ridicate vor face din nativii acestei zodii niste persoane deosebit de multumite in acest an .

Scorpion

Va fi un an amestecat pentru Scorpioni . Vor face fata multor obstacole si , din pacate , destul de putine ocazii favorabile pentru ei . Vor trebui sa-si pastreze calmul pentru ca ii va ajuta mult in luarea deciziilor. Unii din Scorpioni vor dori sa faca schimbari in cariera insa va fi necesar ca luarea deciziilor sa nu fie facuta la nervi sau in graba . Nelinisti din partea familiei , se vor confrunta cu destule probleme din cauza acesteia, ceea ce le poate cauza diverse probleme de sanatate . Posibile castiguri banesti , dar doar in ultima jumatate a anului 2010 .

Sagetator

Un an mult mai bun decat 2009 . 2010 va aduce Sagetatorilor ocazii favorabile, in special din iulie 2010.Din ianuarie pana in aprilie vor avea o perioada destul de nefavorabila , cu dificultati in viata profesionala si domestica . Ultima parte a anului ii va gasi mult mai linistiti, cu majoritatea lucrurilor puse la locul lor.

Capricorn

Un an usor dificil pentru Capricorni care vor trebui sa se lupte mult pentru a obtine ceea ce isi doresc.Vor avea parte de o schimbare deosebita in cariera ce le va aduce multumire si satisfactie . Tensiuni si nelinisti spre mijlocul anului pe care , insa , le vor trece cu ajutorul familiei si prietenilor . Atentie deosebita la sanatate . Un an de crestere financiara in care toate investitiile sunt bine aspectate .

Varsator

Varsatorii vor fi favorizatii astrelor si vor beneficia de un an deosebit de condimentat cu bucurii, succes si crestere in majoritatea sectoarelor vietii . Din ianuarie pana in aprilie 2010 vor trai o perioada speciala in care vor beneficia de un ajutor astral deosebit . Destinul ii va pune la inceputul lui noiembrie in fata unei sanse extraordinare . Varsatorii pot avea tendinta in acest an sa-si neglijeze relatiile personale si ca urmare pot aparea probleme in acest sector de viata , in special perioada iulie - septembrie 2010 .

Pesti

Un an norocos si prosper pentru Pesti iar acest lucru se va intampla incepand cu ianuarie 2010 . Din iunie 2010 vor trece peste o perioada un pic mai dificila dar care isi va gasi rezolvarea . Atentie la relatiile personale pentru ca exista riscul ca Pestii sa piarda o persoana apropiata . Un an bun in plan profesional , financiar si care le va aduce nativilor acestei zodii o crestere a prestigiului social .

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.