Sagetator 2012



Oportunitati peste oportunitati pentru impetuosii Sagetatori in acest an, atat de imprevizibil. Profitati de ele dar nu inainte de a verifica propunerile mult prea tentante…Daca reusiti sa fiti constanti si determinati in tot ceea ce faceti, multi dintre voi va veti bucura de rezultate excelente incepand din luna iulie 2012. Singura voastra grija ar trebui sa fie tinerea in frau a cheltuielilor inutile, a secretomaniei care va loveste din plin in acest an si nu in ultimul rand, eforturile prelungite…Chiar daca vitalitatea si energia Sagetatorilor atinge cote maxime in 2012, este bine sa fiti prevazatori!

Din 17 mai 2012, multi Sagetatori vor lua act de progresul constant in plan profesional si nu putini vor fi cei care se vor extinde sau vor incepe afaceri noi. Atentie la concurenta dar mai ales la vorbele spuse chiar de voi in fata anumitor competitori! Veniturile dar si cheltuielile vor creste pe masura dar nimic nu se va compara cu satisfactia enorma avuta de multi dintre voi in acest domeniu de viata. Feriti-va de orice litigii in aceasta perioada, chiar daca totul incepe bine sunt sanse destul de mari sa se termine extrem de prost!

In plan personal, copiii vor fi o sursa de bucurie in ciuda unor mici sincope avute spre sfarsitul anului 2011. Acordati o mai mare atentie cuvintelor aruncate in discutiile cu fratii (8 feb 2012 –27 iunie 2012), evitand astfel multe neintelegeri si dispute.
Perioada 24 ianuarie-14 aprilie 2012 va da multora dintre voi o dorinta neasteptata de  calatorie, de refugiu in locuri doar de voi stiute…Evitati totusi deciziile pripite si hotararile de pe-o zi pe alta!

In plan sentimental, chiar daca multi Sagetatori isi fac diverse planuri in acest domeniu de viata, din aprilie 2012 multe se vor schimba cu totul neasteptat…Este bine ca orice controversa aparuta in relatia cu partenerul/a sa fie gestionata cu multa grija pentru a nu compromite ceea ce ati construit pana acum.



Niciun comentariu:

Un produs Blogger.