Merlinit – piatra Magiei si a Norocului, a Luminii si Intunericului



Se spune despre merlinit ca pastreaza amprenta cunoasterii vechilor alchimisti si a preotilor-magi dar ce este  sigur este ca rezoneaza puternic cu chakra celui de-al 3-lea ochi si stimuleaza intr-un mod neobisnuit clarvederea si accederea arhivelor akashice. Pare ca numele acestei pietre vine ca o ofranda adusa magului Merlin tocmai datorita calitatilor acesteia de a atrage magia si experientele mistice in viata celui care o poarta.

Daca vei dormi cu aceasta piatra sub perna …vei constata ca somnul iti va fi mai odihnitor si  vise extrem de puternice despre vietile trecute isi vor face drumul spre tine. Este o piatra magica, greu de stapanit dar o data facut acest lucru va puteti vindeca ranile cu care sufletul a venit din multele experiente ale vietilor trecute. Energiile merlinitului vibreaza puternic in chakra sacrala ajutand-o sa se echilibreze. In combinatie cu moldavitul vibratia merlinitului atinge nivele de constiinta extrem de ridicate. 

Nu va jucati cu aceasta piatra si nu incercati doar din curiozitate sa accesati energii spirituale la care poate inca nu aveti acces. Merlinitul se va folosi aproape intotdeauna ( exceptie facand doar cei Initiati) cu pietre protectoare precum obsidianul, turmalina neagra sau sugilit…





Niciun comentariu:

Un produs Blogger.