Horoscop aprilie 2012



Berbec

Sectorul prietenilor va fi destul de incercat aceasta luna si nu de putine prietenia cu acestia va fi pusa la incercare.Cei care au calatorii planificate pot intra in conflict cu agentia de turism, compania de transport sau alti factori de care depinde vacanta sau drumul. Bucurie neasteptata dintr-un domeniu care este extrem de important in aceasta etapa de viata : munca, sanatate, dragoste, familie sau finante. Dorinta apriga pentru multi Berbeci sa scape de anumite lucruri inutile, sa le inlocuiasca cu altele noi sau... mai bune.
Tot ce a trenat, esuat, amanat sau abandonat in ultimele 3 luni va incepe sa se miste si multi Berbeci vor cunoaste satisfactia si bucuria de a-si continua, incepe sau relua proiecte dragi ( din 15 aprilie).
Nu intrati in litigii inainte sa va ganditi daca puteti castiga batalia. Berbecul este un semn inteligent si daca foloseste si diplomatia poate rezolva aproape orice. Momente extrem de bune incepand cu 21 aprilie !


Taur

In aprilie, tinerele doamne pot experimenta un stres accentuat legat de o sarcina dorita sau nu. Atentie la sanatate mai ales pentru acelea dintre voi care stiu ca au anumite probleme. Amanari de intalniri ÅŸi vizite din motive variate. Solutionarea unor documente financiare vis-a-vis de banci, institutii sau companii. In sectorul profesional, discutii importante pentru Taurii trecuti de 35 de ani cu partenerii sau colegii. Primirea unor plati intarziate. Stiri legate de sanatatea unei rude si drumuri neasteptate in urma unor vesti neplacute.
Din 21 aprilie, Taurii se vor bucura de momente speciale iar zona iubirii le este extrem de benefica. Nu putini vor fi cei care vor intalni acea persoana speciala care ii va face sa viseze la un viitor comun.   

Gemeni

Pentru Gemeni, aprilie va fi o luna buna in ceea ce priveste afacerile legate de turism, transport, comunicaţii, scris, oameni din alte locuri, de import/export, beneficii financiare legate de profesie, etc. Intamplari sau persoane din trecutul vostru vor reveni intr-un fel sau altul extrem de actuale, provocand discutii sau conflicte in camin, la locul de munca sau cu prietenii. Priviti doar inainte, ce-a fost a fost....
Nu va aruncati cu capul inainte in proiecte, relatii sau planuri ! Asteptati ziua de 14 aprilie si apoi hotarati ! Extrem de posibil ca un prieten sa aiba o nevoie urgenta de bani, creditare sau garantie intr-o problema legata de un furt sau pierdere. Gestionati situatia cu prudenta !
Marele trigon format de Pluton, Marte si Jupiter pe 21 aprilie va aduce in conturile Gemenilor sume importante de bani. Administrati-i cu grija si nu-i risipiti ! Demonstrati-le celor din jur ca in spatele artistului care sunteti, se poate ascunde un bun afacerist ! Ultimele 10 zile ale lui aprilie le va oferi acelor Gemeni care sunt implicati in proiecte de cercetare, scris  sau vorbit , oportunitatea si sansa ideala de a fi extrem de productivi. Laurii nu vor intarzia sa apara un viitorul apropiat !




Niciun comentariu:

Un produs Blogger.