Horoscop decembrie 2012




Opozitia dintre Jupiter si Soare cu care debuteaza luna decembrie ( 2 dec) deschide apetitul pentru putere si folosirea acesteia in scopul ascunderii adevarului. Se va dori vopsirea realitatii in culori care nu au nicio legatura cu ceea ce vedem noi in viata de zi cu zi. Apoi vine peste noi cuadratura Mercur/Neptun care care va adanci deficitul multor economii ( la nivel macro dar si micro). Sa nu uitam ca (vrem, nu vrem), publicitatea agresiva din luna decembrie  facuta de mass-media (Neptun) starneste imaginatia, construieste visuri, si indeamna la sperante fara suport real doar pentru a ne mari cheltuielile financiare.

13-14 decembrie cu Luna Noua ( 13 dec) si intrarea planetei Uranus in miscare directa (14 dec) ambele petrecandu-de in zodii de foc, va da startul unei serii de evenimente nu numai neasteptate dar si neobisnuite...Pregatiti-va pentru cele mai urate scenarii avand in vedere ca Uranus poate aduce miscari tectonice in intreaga lume. Din 15dec., miscarile de protest se extind in mai toate regiunile lumii, tulburarile sociale tind sa se agraveze dar si folosirea mass-mediei va fi dusa la extrem pentru a acoperi toate acestea ...

Cu Marte in Capricorn de la mijlocul lunii noiembrie pana spre sfarsitul lunii decembrie, tendinta celor puternici, a celor care conduc destinele acestei lumi, va fi de dominare si control a populatiei. Vor aparea miscari neorganizate, stiri scapate din neatentie (sau nu!), si adevaruri grele vor iesi la suprafata. Multi conducatori si regimuri politice vor pierde controlul asupra maselor iar aceasta tendinta va comtinua incet, dar sigur, pana in 2014.

Trigonul Venus/Uranus si opozitia Venus/Jupiter ( 19-25 decembrie) ofera oportunitati si contacte interesante si puternice, care pot zgudui si uimi intreaga lume. Tot Venus este vinovata si de oportunitatile deosebite din vietile noastre personale, asa ca este cazul pentru multi dintre noi sa profitam de aceasta conjunctura astrala. Nu ratati si nu evitati intalnirile sociale din aceste ultime zile de decembrie! Ati putea intalni persoane importante pentru viitor....

Cuadratura exacta dintre Soare (4* Capr) si Uranus (4* Berbec) din 26 dec 2012, va aduce multe schimbari in lume, multa confuzie, schimbari de vreme importante, vant extrem de rece, precipitatii si furtuni puternice. Toate acestea pregatesc fereastra geocosmica ce se deschide incepand cu 28 dec. (Luna Plina) pana pe 6 ianuarie 2013. Descoperiri stiintifice si tehnologice, stiri senzationale ce-si vor face loc pe primele pagini ale ziarelor, tensiuni economice, sociale si politice, care au fost si sunt de actualitate in acest an, datorita efectelor cuadraturilor  Uranus/Pluton dar care cu ajutorului Lunii Pline din 28 dec. vor iesi si mai mult in evidenta. In proportie de 99% toate aceste evenimente se vor inmulti, agrava si dramatiza.




Niciun comentariu:

Un produs Blogger.