Piatra anului 2013
Ne indreptam cu pasi repezi spre intrarea in noul an chinezesc (10 febr. 2013 - 30 ian. 2014) si ni se ofera sansa de reinnoire, a noastra sau a mediului in care traim. Pentru a ne asigura ca energia vibranta a vietii ramane proaspata putem sa ne folosim printre altele si de pietrele anului 2013: opalul de foc, heliotropul, topazul si jaspul.
Cum in principal anul 2013 este alcatuit din elementele apa si foc, opalul, si in special opalul de foc, contine exact aceasta putere aducatoare de energie, bunastare si noroc si transmite purtatorului caracteristicile acestora : energia si puterea Focului, prosperitatea, pacea si bunastarea Pamantului si intuitia, emotiile si sensibilitatea Apei.

Asupra organismului, opalul are un efect benefic general ( in special asupra articulatiilor), activeaza functiile vitale si ajuta inima sa bata in mod regulat si calm( opalul roz), amelioreaza problemele digestive si echilibreaza sistemul nervos (opalul arlechin) si nu in ultimul rand stimuleaza dorinta de viata pentru cei letargici si depresivi (opalul de foc). Purifica sangele si rinichii, regleaza nivelul de insulina si imbunatateste memoria. Detoxifica şi regenereaza ficatul, inlatura senzaţia de sufocare (crisopalul), trateaza problemele sangelui, tensiunea musculara, bolile coloanei si durerile de cap( opalul cireasa).

Asupra psihicului, opalul stimuleaza dorinta de schimbare
Este o piatra cu o energie usor de gestionat, deoarece aceste energii sunt strans legate de planeta Neptun. Dedicat adevarului si altruismului, opalul ii face pe oameni fericiti, fara griji si spontani. Transforma sentimentele negative (invidia, lacomia, frica) si consolideaza armonia, linistea, bunatatea si pacea.
Dotat cu o vibratie subtila, intensifica constiinta cosmica şi induce viziuni psihice şi mistice. Stimuleaza originalitatea si creativitatea dinamica punand fiinta umana in contact cu veritabilul sau eu care poate fi astfel exprimat. Absorbant si reflectant,inţelege gandurile şi sentimentele, le amplifica şi le retrimite la sursa. Opalul este o piatra karmica care ne invata ca ceea ce respingem se va intoarce....

Opalul ajuta la purificarea si activarea chakrelor radacina si sacrala (in special opalul cireasa) si activează clarviziunea şi senzitivitatea astrala. Micsoreaza incarcatura emotionala si elibereaza sentimentele (crisopalul). Reface campul energetic terestru, amelioreaza starile de epuizare si reincarca cu energie. Intensifica meditatia prin conectarea chakrei radacina cu chakra coroana si ajuta la tranzitia extracorporala.

Pentru a folosi opalul, acesta trebuie descarcat sub jet de apa si incarcat prin contactul cu pielea. Doar asa se pot obtine efecte vizibile la nivel spiritual. Plasat pe al treilea ochi cand practicam meditatia sau sub perna pe timpul noptii, ne putem dezvolta sensibilitatea psihica, perceptiile si visele premonitorii.

PS: Sa nu uitati ca opalul datorita continutului ridicat de apa trebuie tinut departe de orice sursa de caldura .

Un comentariu:

 1. ...traigo
  ecos
  de
  la
  tarde
  callada
  en
  la
  mano
  y
  una
  vela
  de
  mi
  corazón
  para
  invitarte
  y
  darte
  este
  alma
  que
  viene
  para
  compartir
  contigo
  tu
  bello
  blog
  con
  un
  ramillete
  de
  oro
  y
  claveles
  dentro...


  desde mis
  HORAS ROTAS
  Y AULA DE PAZ


  COMPARTIENDO ILUSION
  ANIRAN  CON saludos de la luna al
  reflejarse en el mar de la
  poesía...

  ESPERO SEAN DE VUESTRO AGRADO EL POST POETIZADO DE LABERINTO ROJO LEYENDAS DE PASIÓN, BAILANDO CON LOBOS, THE ARTIST, TITANIC SIÉNTEME DE CRIADAS Y SEÑORAS, FLOR DE PASCUA

  José
  Ramón...  RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.