Piatra anului 2013




Ne indreptam cu pasi repezi spre intrarea in noul an chinezesc (10 febr. 2013 - 30 ian. 2014) si ni se ofera sansa de reinnoire, a noastra sau a mediului in care traim. Pentru a ne asigura ca energia vibranta a vietii ramane proaspata putem sa ne folosim printre altele si de pietrele anului 2013: opalul de foc, heliotropul, topazul si jaspul.
Cum in principal anul 2013 este alcatuit din elementele apa si foc, opalul, si in special opalul de foc, contine exact aceasta putere aducatoare de energie, bunastare si noroc si transmite purtatorului caracteristicile acestora : energia si puterea Focului, prosperitatea, pacea si bunastarea Pamantului si intuitia, emotiile si sensibilitatea Apei.

Asupra organismului, opalul are un efect benefic general ( in special asupra articulatiilor), activeaza functiile vitale si ajuta inima sa bata in mod regulat si calm( opalul roz), amelioreaza problemele digestive si echilibreaza sistemul nervos (opalul arlechin) si nu in ultimul rand stimuleaza dorinta de viata pentru cei letargici si depresivi (opalul de foc). Purifica sangele si rinichii, regleaza nivelul de insulina si imbunatateste memoria. Detoxifica şi regenereaza ficatul, inlatura senzaţia de sufocare (crisopalul), trateaza problemele sangelui, tensiunea musculara, bolile coloanei si durerile de cap( opalul cireasa).

Asupra psihicului, opalul stimuleaza dorinta de schimbare
Este o piatra cu o energie usor de gestionat, deoarece aceste energii sunt strans legate de planeta Neptun. Dedicat adevarului si altruismului, opalul ii face pe oameni fericiti, fara griji si spontani. Transforma sentimentele negative (invidia, lacomia, frica) si consolideaza armonia, linistea, bunatatea si pacea.
Dotat cu o vibratie subtila, intensifica constiinta cosmica şi induce viziuni psihice şi mistice. Stimuleaza originalitatea si creativitatea dinamica punand fiinta umana in contact cu veritabilul sau eu care poate fi astfel exprimat. Absorbant si reflectant,inţelege gandurile şi sentimentele, le amplifica şi le retrimite la sursa. Opalul este o piatra karmica care ne invata ca ceea ce respingem se va intoarce....

Opalul ajuta la purificarea si activarea chakrelor radacina si sacrala (in special opalul cireasa) si activează clarviziunea şi senzitivitatea astrala. Micsoreaza incarcatura emotionala si elibereaza sentimentele (crisopalul). Reface campul energetic terestru, amelioreaza starile de epuizare si reincarca cu energie. Intensifica meditatia prin conectarea chakrei radacina cu chakra coroana si ajuta la tranzitia extracorporala.

Pentru a folosi opalul, acesta trebuie descarcat sub jet de apa si incarcat prin contactul cu pielea. Doar asa se pot obtine efecte vizibile la nivel spiritual. Plasat pe al treilea ochi cand practicam meditatia sau sub perna pe timpul noptii, ne putem dezvolta sensibilitatea psihica, perceptiile si visele premonitorii.

PS: Sa nu uitati ca opalul datorita continutului ridicat de apa trebuie tinut departe de orice sursa de caldura .





Un comentariu:

  1. ...traigo
    ecos
    de
    la
    tarde
    callada
    en
    la
    mano
    y
    una
    vela
    de
    mi
    corazón
    para
    invitarte
    y
    darte
    este
    alma
    que
    viene
    para
    compartir
    contigo
    tu
    bello
    blog
    con
    un
    ramillete
    de
    oro
    y
    claveles
    dentro...


    desde mis
    HORAS ROTAS
    Y AULA DE PAZ


    COMPARTIENDO ILUSION
    ANIRAN



    CON saludos de la luna al
    reflejarse en el mar de la
    poesía...

    ESPERO SEAN DE VUESTRO AGRADO EL POST POETIZADO DE LABERINTO ROJO LEYENDAS DE PASIÓN, BAILANDO CON LOBOS, THE ARTIST, TITANIC SIÉNTEME DE CRIADAS Y SEÑORAS, FLOR DE PASCUA

    José
    Ramón...



    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.