Horoscop martie 2013
Un tir astral format de cele 5 planete in Pesti ( Neptun, Venus, Soare, Marte si Mercur R) va afecta aproape intreaga luna martie ( 1–18 martie) si pregateste la nivel macro si personal o serie de schimbari majore si bulversante. Acesta este momentul care va scoate la suprafata un eveniment major sau o anumita problema cu care ne-am confruntat in trecut si a ramas nerezolvata.  Mercur R, partener de nadejde pentru celelalte 4 planete din Pesti, este diferit de ceea ce am experimentat in majoritatea perioadelor de retrogradare de pana acum.

Cu Saturn intrat in retrogradare aproape in acelasi timp cu Mercur,evenimente marcante  pentru sensul vietii noastre incep sa apara pentru a repara si vindeca greseli ale trecutului. Semn profund al renasterii, transformarii profunde si regenerarii, Scorpionul, semnul in care se afla acum Saturn R, pregateste un moment rascolitor pentru a ne invata sa renuntam la atasamente si sa evoluam spiritual.
Multi dintre nativii Scorpion vor resimti intr-un anumit punct (in functie de harta natala), un impuls puternic pentru a rezolva problemele trecutului si vor trebui sa-si indrepte greselile facute. Roata destinului ii va obliga sa faca acest lucru si singurii aliati vor fi faptele si gandurile bune. Este un moment pretios  pentru noi toti ( toti avem in harta natala o casa dominata de Scorpion), un moment ce vindeca si conecteaza la energia inimii.

Apropierea lui Saturn R de NN al Lunii (calea de urmat in acest moment al existentei noastre) va provoca si declansa pe toata perioada cat cele doua planete vor sta in zodia Scorpionului ( februarie 2014), evenimente extreme.
Un exemplu ar fi sfarsitul lunii iulie 2013 si martie 2014 cand ceva rascolitor si distructiv se poate intampla. Pentru o tranzitie mai usoara trebuie sa ne pregatim prin sensibilizare spirituala, conectare la puterea si energia inimii si constientizare de sine.

In luna martie, plasamentul acestor planete ne indeamna la reflectie si mai ales la pregatire. Nu va fi usor si din pacate,informatiile ce vor exploda in mass-media ne vor infuria, indigna si revolta. Cati dintre noi ne gandim ca aceste informatii sunt special scoase pe piata, cati dintre noi ne gandim ca exista un control al maselor prin aceste “dezvaluiri” si cati dintre noi realizam ca furia creata la nivel personal si global ajuta aceste forte in lupta lor impotriva Luminii.

Aspectele astrale pentru luna martie predispun la conflicte sociale si emotionale ( 22 martie- Marte conjunct cu Uranus; 26 martie - Marte cuadratura Pluton), in special aceasta din urma care va conduce la caderea din functii de putere, din pacate prin sacrificii si distrugeri. Deasemenea, sunt de urmarit urmatoarele trei luni, unde avem Marte secondand cu insistenta Soarele si creand intreruperi ale ritmului de viata pe masura ce se apropie de intalnirea cu Uranus.

PS: Indiferent de zodie nu va lasati prada furiei si frustrarilor acumulate din ultima perioada, nu incercati sa provocati confruntari ... Toate evenimentele create in acest timp al incercarilor nu vor duce decat la pierderi si despartiri.


Niciun comentariu:

Un produs Blogger.