Cand planetele impun

In ultimele doua-trei saptamani criza datoriilor din zona Euro isi face iar simtita prezenta ( Cipru si acum Portugalia), economia unei super-puteri, Statele Unite, isi incetineste ritmul, Coreea de Nord devine din ce in ce mai belicoasa iar Iranul transmite triumfator progresele sale nucleare. De ce sau ce se intampla pe cerul astral in aceasta perioada? 

In tot acest rastimp , Pluton si-a incetinit miscarea pregatindu-si retrogradarea (12 aprilie), trimitand vibratii puternice care deja isi fac simtita prezenta la nivel material ( scurta descriere de la inceputul articolului). Urmeaza cuadratura exacta dintre Uranus si Pluton (20 mai), un careu greu, cu efecte dintre cele mai puternice si care pe parcursul a 3 ani (2012-2015) va implini dorinta Cerurilor de schimbare.
Sunt 7 etape de transformare, prima incepand pe 24 iunie 2012 ( prima cuadratura formata de cele doua planete) urmand in ordine: 19 sept 2012 (faza 2), 20 mai 2013 (faza 3), 1 noiembrie 2013(faza 4), 21 aprilie 2014(faza 5), 15 decembrie 2014(faza 6) si ultima faza, cea de-a 7-a, pe 17 martie 2015.

Aceasta perioada de trei ani este drumul de cotitura al omenirii, cand trecem de la o era la alta si va fi greu sa vedem padurea de copaci, poate si asaltati fiind de evolutia evenimentelor la nivel global (si nu numai...).
Pluton indica intotdeuna o schimbare permanenta iar valoarea spirituala a acestor transformari este deosebită deoarece scopul lor este intotdeauna acela de a distruge ceva rau pentru a crea ceva bun si eficient. Uranus reprezinta valorile de surpriza, de schimbare brusca, initiativele si aspiraţia oamenilor catre libertate şi individualitate. Aspectul de cuadratura dintre cele doua va induce tendinta de razvratire impotriva oricarei instante, dorinta de a iesi dintr-o situatie imposibil de gestionat prin luarea de hotarari ce nu tin cont de nimic. Pare destul de amenintator daca tinem cont si de personajele aflate acum in pozitii de decizie....

Pe tot parcursul acestor careuri apasatoare, criza nucleara va continua ( Iranul in mod special). Schimbari economice si administrative in zona Euro ( desi pare ca UE sau cele cateva tari bogate care o conduc isi doresc continuarea acestui proiect, 20 mai nu este decat faza 3 pe drumul transformarilor...), diferentele dintre Statele Unite, Rusia si China se vor inmulti, polii de putere se schimba (unul dintre motive fiind si recesiunea drastica prin care va trece Vestul), toate acestea adunate cu dorinta puternica a individului de libertate si decizie asupra propriului destin vor forma un coktail extrem de exploziv!






Niciun comentariu:

Un produs Blogger.