Horoscop 2014




Taur


In 2014, vise dragi se vor transforma in realitati minunate la pachet cu schimbari sperate dar abandonate de mai mult timp. Pentru Tauri, 2014 va fi un an important si chiar daca au de partea lor norocul si sansa, sa nu conteze doar pe acest lucru. Astrele se pot intoarce impotriva lor daca nu-si vor infrana lacomia, lipsa de scrupule si dorintele exagerate…
Mercur si Venus vor fi actorii principali pe scena vietii lor in 2014 si multe evenimente astrale isi vor gasi corespondentul pe Pamant, Influenta lui Venus va fi resimtita in toate aspectele sale pozitive sau negative si daca mai punem la socoteala si noncorfomistul si independentul Uranus cu care cei doi actori principali vor intra in diferite aspecte, acest nou an se poate imparti in cinci etape.

Prima etapa ( ianuarie –februarie 2014) cu impulsuri puternice date de Saturn, Mercur si Venus va afecta  sectorul afacerilor, aducandu-le obstacole si/sau dificultati de ordin tehnic. Abordate cu mai mult calm si rabdare foarte multe proiecte se pot incheia cu un minim de pierderi.
Cea de-a doua etapa, primavara lui 2014 ( martie,aprilie,mai), va intoarce sortii de partea Taurilor dandu-le in dar echilibru si stabilitate in cariera si/sau afaceri. Oportunitati de semnare a noi contracte , castiguri financiare importante si trecerea la un alt nivel in domeniul carierei si afacerilor. Pe de alta parte, aceasta perioada atat de plina in acest sector de viata se va resimti in planul sanatatii si multi Tauri vor suferi din cauza unui sistem imunitar slabit.
A treia etapa va fi cea mai scurta dar si cea mai plina de stralucire in 2014. Adica IUNIE 2014. O luna exceptionala in care Taurii vor fi in centrul atentiei multor astre favorabile lor. Profitati la maxim de aceasta luna si inmultiti  numarul proiectelor la care lucrati. Sansa va fi de partea voastra!!!

A patra etapa ce in mod natural va decurge din cea de-a treia (iulie – septembrie), aduce Taurilor stabilitate si progres constant in domeniul financiar. Daca au stiut sa profite de ocaziile ivite in luna iunie, Mercur le va aduce acum realizari pe care nici in visele lor cele mai optimiste nu si le-au imaginat. O casa, o imbunatatire estetica adusa caminului, o refacere spectaculoasa in domeniul sanatatii, cei singuri pot incepe o relatie demult visata, sunt doar cateva aspecte ce se pot concretiza pentru multi Tauri. Trebuie sa analizeze la rece toate proiectele in derulare, toate relatiile construite din domeniul carierei si finantelor si, nu in ultimul rand, relatiile personale. Taurii, ca si toate celelalte zodii, vor resimti in partea a 2-a a anului semnele unor schimbari evidente la nivel mondial, si vor trebui sa actioneze in consecinta. Gestionarea finantelor, carierei si relatiilor personale prin prisma experientelor traite in ultimul timp va fi una reusita daca si-au insusit lectia lui Saturn din anii trecuti….

Si.. in sfarsit, ultima etapa ( 15 octombrie- decembrie 2014) aduce Taurilor stabilitate , reusite si liniste in domeniul sentimental. Este important ca nativii acestei zodii sa nu uite ca toate acestea vor veni doar prin implicarea lor directa in rezolvarea problemelor personale si intelegand ca uneori partenerii de drum nu mai sunt compatibili cu ei… Lectia destinului pentru Tauri in 2014 va fi sa inteleaga si sa ierte pe cei/cele care au gresit fata de ei. Implinirea si satisfactia resimtita in urma acestor sentimente va fi una grandioasa!





2 comentarii:

  1. Brate de iubire si recunoastere! Un an protector sa ti aduca echilibru pe toate planurile.
    Mereu in gandurile mele vei fi!
    La multi ani!

    RăspundețiȘtergere
  2. La multi ani si tie, Celestine!! Vise dragi sa-ti devina realitate si iubirea celor din jur scut.
    Calauza in lumina esti si recunostinta mea pentru sabia cuvintelor !
    Un an plin de lumina!

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.