Iti poti schimba destinul?





Scopul reincarnarilor este desăvârÅŸirea continuă a calităţilor ÅŸi îndreptarea defectelor. Prin tot ceea ce realizam si infăptuim ,  acumulam ÅŸi perfecÅ£ionam cunoÅŸtinÅ£e noi ÅŸi vechi, pentru următoarea încarnare, până la un moment dat. Karma sau destinul fiecaruia dintre noi,  reprezintă acumularea în timp a tuturor consecinÅ£elor faptelor personale,  bune sau rele, care s-au adunat în ciclurile reîncarnărilor si pentru ca un om parcurge în 2000 de ani cam un ciclu de 7 vieÅ£i iar acestea se succed în ordine cronologică ÅŸi au legătură una cu cealaltă, imaginati-va cu ce bagaj plecam la fiecare drum…

Ceea ce înfăptuim, simÅ£im ÅŸi realizăm în vieÅ£ile anterioare, modelăm în următoarele ÅŸi le perfecÅ£ionăm în celelalte care urmează. Cunoscând cauzele diverselor situaÅ£ii apărute, conÅŸtientizându-ne faptele ÅŸi gândurile din vieÅ£ile anterioare putem să ne perfecÅ£ionăm viaÅ£a actuală. Ne putem achita datoriile  cunoscându-ne temerile din vieÅ£ile anterioare iar poziÅ£iile planetelor retrograde din harta natala, ne  amintesc tocmai de aceste datorii sau mai bine-zis lecÅ£ii neînvăţate.
Cu cât avem mai multe planete retrograde în horoscop, cu atât karma ne este mai grea sau mai complexă, dar ÅŸi ÅŸansele noastre de evoluÅ£ie cresc direct proportional cu greutatea ei. Spre exemplu, controlorul karmic al vieÅ£ilor trecute, Nodul Sud Lunar ( autostrada pe care sufletul s-a deplasat in existentele anterioare), dezvaluie prin pozitie si aspect cu celelalte  planete  bagajul cu care am venit in aceasta existenta si care ar trebui rezolvat.

Ai putea oare sa-ti schimbi destinul daca exista predestinare? Conversia karmica sau arderea karmica gradata se refera tocmai la faptul ca o anumita karma care trebuia sa se indeplineasca intr-un mod foarte dur si foarte concret, devine din ce in ce mai slaba si implinirea ei se va face intr-un plan din ce in ce mai subtil, pana la anulare. Este o sansa de care multi nu ne folosim si majoritatea dintre noi ( poate mai mult de 95% din omenire) ne urmam calea destinata la reintrupare.
Exista anumite tehnici de ardere karmica dar nu sunt deloc usoare. In vremurile prezente cand omenirea este puternic influentata din toate partile de procedee perfide de uitare a Eului  divin este greu tare sa nu te abati de la scopul reincarnarii tale. Si atunci?

1.  Alegem in mod natural, calea catre anularea karmei prin trecerea de la elementele Nodului Sud la cele ale Nodului Nord (adica destinul ales de noi si scris in astrograma fiecaruia dintre noi).  Pentru a exemplifica : daca avem Nodul Sud intr-o zodie de foc si Nodul Nord -aer , conversia  karmica ar trebui rezolvata  de la foc spre aer (semne), de la un mod de crestere pasional spre unul spiritual. Deci acest suflet ar trebui sa-si infraneze emotiile pasionale de orice tip si sa treaca spre un plan de receptivitate catre problemele spirituale.
Eliminarea karmica este strans legata de planeta care guverneaza casa in care se afla Nodul Sud. Daca luam exemplul de mai sus si avem Marte ca planeta guvernatoare, aspectele facute de acesta in harta natala sunt experiente necesare arderii karmic in aceasta existenta.

2. Actiuni proprii care sa arda karma acumulata. La modul simplu: faptele bune facute pe parcursul existentei actuale, post in anumite zile corespunzator felului de karma pe care vrei sa o anulezi, tehnici speciale yoghine.

3. Karma poate fi foarte mult redusa sau chiar anulata complet prin Gratia lui Dumnezeu sau a unui Maestru Spiritual desavarsit. Rugaciunea plina de credinta pe care o facem catre Dumnezeu pentru ca sa-Si coboare Gratia Sa asupra noastra face ca energia divina care atunci ne este oferita sa ne “spele” toate impuritatile si semintele karmice negative. Este foarte important ca in rugaciunea noastra sa nu punem accentul pe ideea de “pacat” sau de “pacatos”, fiindca astfel vom atrage prin rezonanta exact aceste aspect.





2 comentarii:

Un produs Blogger.