Excesul de sare, zahăr ÅŸi grăsimi, dăunează grav sănătăţii ! « Ä‚sta » avertisment medical!
Nu Petre Ispirescu!
Să luăm cuvânt cu cuvânt . Exces, sare, zahăr…Ce înseamnă exces?
La prima citire, prea mult, dar raportat la masa corporală ? Între corpul unui copil
de 20 de kilograme şi cel al unui adult de 120, e o marjă de eroare foarte
mare, ca să pronunÅ£i exces, sau să recomanzi doar 2,4 sau 6 g de sare pe zi…
Între cel de la munte care bea apă puternic magnetizată şi aproape
pură şi cel de la şes care primeşte apa cea mai infectă, cel de la munte va
solubiliza si elimina mult mai repede substanţele .
Şi de fapt cui se adresează
televiziunile cu aceste spoturi ? Că nu suntem la fel ! Suntem unici, cu
organele noastre, cu metabolismul nostru, cu stilul de viaţă, cu totul, fiecare
e unic în felul său . Şi nici nu avem aceeaşi grupa sanguină ! Şi diferă şi
RH*-ul -purtătorul de oxigen din sange . Unii au predominant Cuprul*(-) alţii
–cei mai multi- Fierul (+) .
Sarea! Orice reacţie a apei cu sarea produce căldură! Iar sarea
formează pricipalul electrolit care, scos din sânge, reduce de 11 000 de ori
viteza transferului informaţional către creier !!! Hmm ! Intuiţia îmi spune că
ăsta e scopul lor: să devenim legume! La muncă ÅŸi înapoi…acasă, la televizor…unde
ni se repetă zilnic prostiile astea: excesul de sare zahăr şi grăsimi dăunează
grav sănătaţii.
Dar excesul de alcool tutun ÅŸi medicamente? Nu e mai periculos?
Ba da! Dar aduce profituri imense, accize ÅŸi taxe. La nivel mondial! Åži e bine
să ai multe legume în sistem . Pentru ca « legumele » îşi plătesc taxele…la zi
.
Amintiti-va ! : Ce face medicul prima data in spital? Schimbă
regimul alimentar, fără sare… adică taie legăturile informaÅ£ionale cu creierul,
ca să poată trimite medicamentele peste tot. Amorţeşte creierul pentru că
altfel, acesta, ar reacţiona imediat la chimicalele administrate. Ar declanşa
alergii!
Dar zaharul? Zaharul e purtator de un cu totul alt tip de
informatii , vorbim aici de zaharul natural din fructe sintetizat de natura cu
ajutorul apei . Vorbim de zaharurile multiple din mierea de albine… naturala .
Glucoza participă direct la formarea acidului dezoxiribonucleic (ADN)* !!!
Adică a evoluţiei dvs.! Vitalitatea dvs. si a copiilor dvs., atentia,
concentratia, focusarea, vin din zaharurile naturale . Şi evoluţia dv.
Genetică.
Grăsimile ?! Să vedem ce spun studiile! Colesterolul ajută la
formarea membranelor celulare; la sinteza hormonilor în glandele suprarenale şi
în ovar; este indispensabil digestiei lipidelor, în urma transformării de către
ficat în acid biliar. Nivele joase ale colesterolului induse cu ajutorul
medicamentelor, duc la apariţia depresiei, comportamentului violent,
sinucidere, creşterea riscului de infarct miocardic şi mai ales o slabă
funcţionare a sistemului imunitar.
În trecut, cineva cu un regim alimentar ce conţinea 300mg de
colesterol pe zi, cu un nivel HDL (colesterol bun) de 35 mg pe decilitru de
sânge, era considerat normal. (JAMA 2001; 285:2486-2497). Asta până când, cei
de la OMS, au hotărât să schimbe normele! Să le coboare la 200 !
Imediat, au
apărut 36 de milioane de « bolnavi », ÅŸi 4,3 de miliarde de dolari pe an,
câştig, dintr-un foc ! … …ÃŽntre « ÅŸtiinÅ£a » unora ÅŸi intuiÅ£ia lui strămoÅŸească, ciobanul
român a ales Intuiţia ! Tot cu slană, pită şi pălincă trăieşte ! Cum aţi vrea
sa-şi crească oile, să lupte cu frigul, cu ploile sau cu urşii? Şi cu cojocul
de 40 de kilograme?
Articol de Dumitru Dan
Intre stiinta si intuitie
Reviewed by
aniram
on
octombrie 24, 2016
Rating:
5
Superb!
RăspundețiȘtergereSe doreste indobitocirea noastra ca natie!
Sa poata fura si vinde si putinul care a mai ramas din tarisoara noastra!
Sa fie blestemati toti cei care au contribuit la cel mai mare jaf din istorie!!