Horoscop decembrie 2016



Berbec

“Trebuie sa iesim din locul asta
 Chiar daca ar fi ultimul lucru pe care il vom face
 Undeva,acolo exista o viata mai buna…
 Pentru mine si pentru tine” – The Animals

Versurile formatiei The Animals care exprima atat de bine exasperarea Berbecilor din aceasta perioada ar putea fi in curand istorie. Dorinta de a schimba ceva in viata lor,cu orice mijloace, se poate concretiza acum. O mana intinsa in mod neasteptat din partea cuiva este primul semn ca drumul spre succes abia incepe. Poate nu va fi usor… Poate va trebui sa faca mai multe eforturi…
Dar Berbecilor le este scris sa inceapa o etapa deosebita a vietii  lor. Si sa devina acel fluture frumos, cum le-a fost menit sa fie!!!

Taur

Dorinta de a calatori,de a cunoaste persoane noi sau de a petrece sarbatorile altundeva decat acasa ii framanta de ceva vreme pe Tauri. Poate vi se pare ca totul este prea monoton in jurul vostru… 
Dar daca  in adancul sufletului va doriti sa schimbati ceva in viata voastra? Este suficienta doar schimbarea locatiei ? Opozitia Jupiter/Uranus intr-un unghi de cuadratura cu Pluton care trimite valuri de curaj si determinare catre Venus-guvernatorul vostru, spune ca se poate. 
Va doriti altceva? Raspunsul il vor primi Taurii foarte curand… Zile speciale: 7, 14 si 28 decembrie.

Gemeni

Unele secrete merita a fi dezvaluite, altele nu… Dar cum putem sti ce sa nu dezvaluim, pana nu dobandim cunoasterea Intregului? Sa stii unde sa cauti, sa stii sa pui in balanta costurile si beneficiile… Sunt dileme cu care Gemenii se vor lupta pe tot parcursul acestei luni.
O multitudine de idei le vin si pleaca, un dans frenetic de ganduri le va umple mintea… Vor sti ei pe care dintre ele sa se concentreze? Aparent vor parea nehotarati… Dar in mintea Gemenilor ceva s-a concretizat deja.
Din 14 decembrie, viata sociala va primi un impuls important si Gemenilor le va fi greu sa ramana intr-un loc. Sfat : Nu refuzati oferte, propuneri sau persoane ce va propun schimbari. Viitorul se scrie in prezent.

Rac

Pentru unii, luna decembrie reprezinta o cursa feerica pentru descoperirea celor mai potrivite cadouri de Craciun. Pentru altii, inceputul marilor aglomeratii din trafic, nervi, zgomot… Pentru Raci?! Nici sfarsitul lumii dar nici sentimentul de bucurie fara margini.
Desi se vor simti coplesiti de angajamentele, responsabilitatile si rezolvarea problemelor dificile, vor onora cu brio toate termenele si vor incheia luna intr-un mod senzational. 
14 si 29 decembrie vor fi zile ce le vor da peste cap ideile preconcepute despre relaxare, odihna, iubire, afectiune sau siguranta ce iti este data de persoana iubita.

Leu

Cand intri intr-un joc trebuie sa cunosti calitatile si slabiciunile concurentilor, sa respecti reguli si sa nu uiti nicio clipa ca orice actiune te poate indeparta sau apropia de telul propus. Leii par ca nu isi mai doresc sa intre in jocuri. De orice fel ar fi ele!!!
Si asta dupa ce in jurul datei de 10 decembrie, o persoana cu autoritate va descoperi un plan rautacios pus la cale nu demult. Fiti diplomati si respectuosi ! Va va asigura o pozitie de non-combat din partea celor influenti..  Din 14, drumurile nu le vor mai da pace. Vor petrece, vor iesi in public, se vor distra din orice motiv… Trebuie doar sa se asigure ca se pot trezi dimineata pentru a merge la munca!!  
Luna Noua din 29 decembrie ii va intreba destul de abrupt daca nu au exagerat. Chiar daca raspunsul lor va fi NU, Leii merita sa-si acorde mai mult timp pentru ei, pentru sanatatea lor.

Fecioara

Politica strutului de a ingropa capul in nisip, ori de cate ori nu vor sa vada ceva pare sa fie o tehnica eficienta care le asigura supravietuirea! Oare ce spun Fecioarele despre acest lucru?! Isi doresc suficient de tare raspunsuri la intrebarile care ii macina? 
Opozitia Jupiter/Uranus cu implicarea lui Saturn si Venus ii vor face mai curajosi si determinati sa deschida ochii larg, indiferent de ceea ce ar putea descoperi. Indoieli privind decizii anterioare.
Din 14, cariera si prezenta Fecioarelor vor primi influente puternic benefice iar din 29 decembrie,odata ce toate obligatiile au fost onorate, poate incepe distractia.





Niciun comentariu:

Un produs Blogger.