Intr-o zi sau ziua UNU. Tu alegi! -Horoscop Leu 2019


Horoscop 

Leu 2019


2019 va fi un an mult mai usor din punct de vedere al incarcaturii astrale, motivul principal fiind faptul ca Nodurile Lunare au parasit axa Leu-Varsator. Cu Destinul in Rac in casa 12, Leii au acum sansa unor rezolvari miraculoase, finaluri iminente (chiar daca nu le sunt pe plac), extrem de avantajoase pentru ei si mai ales sansa de a-si gasi cursul vietii.

Startul il da eclipsa totala de Luna (gradul 1 Leu) din 21 ianuarie 2019. Aceasta eclipsa va influenta Leii extrem de puternic iar schimbarile declansate de aceasta vor fi resimtite din plin. Leii vor trebui pe de-o parte sa gestioneze cu calm oportunitatile, recompensele si norocul oferit de aceasta energie astrala masiva cu amanarile si teama de a pleca pe un drum nou !

Viata profesionala, cariera si finantele vor fi zonele cele mai vizate in 2019. Multitudinea de planete aflate in sectorul muncii vor marca cateva momente de cotitura pentru ei (luna aprilie). In 2019 Leii au sanse serioase de redresare  economica , investitii de lunga durata sau reluarea unor activitati abandonate. Cu siguranta in plan profesional, Leii vor avea parte de o crestere spectaculoasa.

Intrarea lui Uranus in Taur din 6 martie, poate aduce schimbari neasteptate in aceste domenii (viata profesionala, cariera si finante), schimbari bruste si surprinzatoare care pe foarte multi Lei  ii va deranja si ii va forta sa ia decizii majore. In 2019, toate actiunile lor, mai ales cele cu corespondenta directa in planul muncii, vor fi insotite de o usurinta si o dezlegare a Destinului care le-a fost atat de ingradita  si limitata in 2018. 

2019 este anul unei impliniri spectaculoase si al realizarii unui vis iar atentia maxima din partea astrelor o vor primi spre sfarsitul lunii august si intreaga luna septembrie. Acesta va fi momentul lor, moment in care finantele si posesiunile personale vor depasi si cele mai frumoase vise ale Leilor.

De punctat lunile ianuarie, iunie si septembrie cand pe cer se va produce cuadratura Jupiter/Neptun, cuadratura care ii va tulbura foarte mult emotional si afectiv. Leii care cu totii stim, ca rezoneaza cu povestile de viata ale altora si sunt extrem de empatici, ar trebui sa nu se implice prea mult emotional in viata si destinul altora, si mai ales, sa acorde atentie marita cheltuielilor financiare generate de emotii.

2019 se anunta un an plin de evenimente, actiuni si activitati, un an in care Leii vor iesi cu fruntea sus din incercari si intamplari cu trasee si obstacole neasteptate.
Sfarsitul anului va gasi Leii mai preocupati de familie si casa. Construirea sau cumpararea unei case, redecorarea acesteia, oportunitati pentru familie sau intemeierea uneia, vor fi temele cele mai importante pentru acesti nativi.

Schimbarile prin care vor trece de-a lungul anului, vor marca 2019 ca fiind ACEL an in care si-au rezolvat probleme majore din viata lor, un an de ajutor divin si de recompensa a eforturilor din trecut…



Un an plin de lumina si intelepciune !



Un comentariu:

Un produs Blogger.