Scopul vietii si cele 12 aspecte importante din astrograma personala



      Omul, nascandu-se intr-o anumita situatie a pozitiilor planetelor, nu simte influenta lor, ci doar traieste in aceeasi frecventa generata de aspectele dintre ele si planeta Pamant. Cu alte cuvinte,  ciclul unei vieti  se va inscrie si este parte a ciclurilor planetei. Pornind de la aceste considerente, se poate face o paralela (si nu dependenta) intre combinatia planetelor si cea a aspectelor dintre ele , din astrograma unei persoane.

1. Intrarea energiilor  - Punctul de deasupra fontanelei.
       0º - Calitatea trecerii Soarelui relativ la locul si momentul nasterii omului, adica Ascendentul.

2. Capul - Intelectul.
      360º : 2 = 180º - Influenta asupra ratiunii. Gandirea, iuteala si flexibilitatea mintii, capacitatea de dobandire a cunostintelor, raportul dintre constiinta si inconstient.

3. Gatul - Manifestarea formei.
    360º : 3 = 120º - Infatisarea exterioara; vorbirea, iscusinta de a exprima ideea; manifestarile vizibile, capacitatea de a face ceva.

4. Inima - Sentimentele
      360º : 4 = 90º - Viata interioara, potentarea calitatilor si talentelor sufletului intrupat 

5. Plexul solar - Vointa.
      360º : 5 = 72º - Dorinta, pasiunile; concentrarea vointei; slabiciunile.

6. Pubisul - Energiile sexuale
     360º : 6 = 60º - Exprimarea de sine; talentul; armonizarea.

7. Patrunde toate chakrele - nu are un punct al sau, unirea cu corpurile subtile; nivelul
transcendental.
      360º : 7 = 51º + un rest de 3º - Sarcina incarnarii; cunoasterea profunda a scopului nasterii.
    360º - (51º x 7) = 3º - Aici restul de 3º inseamna posibilitatea eliberarii de nodurile karmice si iesirea inspre in sus, adica situarea exact pe spita timpului si trecerea la o noua faza, opusa reciclarii, adica a rotirii in aceeasi calitate in decursul mai multor vieti.

8. Partea de jos a coccisului
     360º : 8 = 45º - Sarcina principala de a exprima procesele profunde in legatura cu punctul 4 - inima. Legatura cu acumularile incarnarilor anterioare. Calitatea de baza in prezenta viata, aceea
dupa care, in momentul mortii, se verifica cele create sau cele distruse. Dupa aceasta, se tine socoteala karmei. Manifestarile adevarate si nu cele superficiale ale omului.

9. Palmele
    360º : 9 = 40º - Legaturile cu oamenii, atasamentele; relatiile reciproce cu cei din jur; familia, societatea, copiii.

10. Genunchii
    360º : 10 = 36º - Reglajul aparatului volitiv. Eu si societatea, gasirea propriului loc in mijlocul oamenilor

11. Coapsele
     360º : 11 = 32º + un rest de 8º - Aspectul satisfactiei, prosperitatea sau nemultumirea fata de cele realizate. Tinand cont de transcendenta, daca in loc de 360º luam 365º, apare posibilitatea alegerii, adica liberul arbitru.

12. Calcaiele
     360º : 12 = 30º  Combinarea formei cu inima, unirea interiorului cu exteriorul. Atasamentele din dragoste, casatoriile, pasiunile.

13. Un astfel de aspect, care este opus calitatii primului punct este punctul Lunii Negre - LILITH. Relatia dintre om si intreaga generatie.

Intocmind astrograma personala unei persoane vom descoperi calitatile si posibilitatile potentiale cu care a venit in aceasta viata. Dar nu pentru toti predestinarea va fi sentinta definitiva a felului in care  vor trai aceasta viata. Pentru multi liberul arbitru va fi hotarator, in special pentru acele suflete tinere aflate la inceputul unui ciclu, suflete care trebuie sa experimenteze situatii si trairi cat mai diverse.
Va merge el lin, in ciclu cu intregul a carui parte este sau va strabate printre spini si maracini, invartindu-se si ratacind printre limitari si indatoriri? 
Drumul pe o carare neteda sau plina de obstacole este doar o alegere? Si daca da, cum stim sa ne alegem acest drum? Astrograma unei persoane este doar cheia unei usi catre misiunea sufletului, restul tine de determinarea acestuia de a-si implini planul pentru care a consimtit sa se intrupeze.









Niciun comentariu:

Un produs Blogger.