Horoscop septembrie 2019




In septembrie, multe planete vor tranzita semnul Fecioarei fapt care va scoate la lumina partea analitica si critica din fiecare dintre noi. Aceasta energie stimuleaza puternic simturile critice si de multe ori ne vom trezi analizand si evaluand in detaliu comportamentul si discutiile celor din jur. Aceste vibratii patrunzatoare ale lunii septembrie cer intelepciune, bunatate si respect. Trebuie sa fim foarte atenti la ceea ce ne dorim, cum eliminam ceea ce nu ne place si cum folosim propriile ganduri si cuvinte. In toata aceasta perioada, puterea vibratorie a gandurilor este uriasa si va modela schimbari favorabile si evenimente benefice in destinul fiecaruia dintre noi.  Acum putem sa ne construim viitorul!

Marte in Fecioara incepe sa creasca riscul de boli infectioase. Sezonul gripei de anul acesta si alergiile vor fi mult mai intense si cu cat inaintam spre luna octombrie si Marte cuadrateaza Saturn si Nodul Sud ( din 14 oct.) sunt posibile agravari ale acestor boli prin poluare intentionata.
Totodata Marte in aspect cu Saturn/Nodul Sud va intensifica furia si miscarile politice si religioase fundamentaliste. Lumea intuieste la nivel subtil ca schimbari masive sunt iminente iar aspectul Saturn/Nodul Sud anticipeaza o explozie globala iminenta.

2 Sep. 2019  - Marte conjunct Soare
Aspect care incinge la propriu atmosfera la nivel global. Temperaturile cresc dar si oamenii devin din ce in ce mai incordati psihic. Soarele tinteste multi oameni politici si nenumarate ostilitati vor iesi la suprafata pe plan mondial. Posibilitatea cresterii focarelor de incendii creste si din nefericire China este prost aspectata in acest sens.

Venus in Fecioara pana spre mijlocul lunii septembrie, nu reprezinta un moment  chiar bun pentru planificarea excursiilor romantice. In acest semn critic, Venus se identifica mai mult cu gasirea greselilor si mai putin cu acceptarea si iubirea. Concluzia o trageti singuri…

Mercur, de asemenea in Fecioara pana pe 14 septembrie, ne capaciteaza la maxim aptitudinile mentale. Excelent pentru comunicare si afaceri, afaceri care sunt influentate pozitiv si de intrarea lui Saturn in miscare din 18 septembrie. Moment bun pentru a incepe sau a relua un proiect!

14 septembrie Luna Plina  cu Marte in opozitie Neptun va aduce in atentia lumii  inselatoriile unor persoane percepute ca fiind corecte dar si multe secrete si intelegeri subterane, in special in politica. Analizati cu atentie stirile mass-media.  Adevarul este de multe ori la un pas distanta!!!
Opozitia cu Neptun este o ceata aruncata peste ochi, o incapacitate a oamenilor de a vedea lucrurile clar iar pentru multi aceasta ceata ii va face sa respinga chiar si dovezile evidente. De amintit doar faptul ca aceste evenimente ne vor afecta si in plan personal…

Din 28 septembrie pe masura ce Saturn primeste vibratiile Nodului Sud ( ambele in Capricorn) mai multa dorinta de revansa si razbunare apare la nivelul intregii planete. Evenimente extreme cu impact emotional puternic pot aparea in perioada 26 septembrie 2019 – 22 apriie 2020. Tot acest aspect se va afla in lumina puternica a Nodului Nord. In plus, Pluto ( planeta distrugerii si renasterii) isi uneste fortele trimitand vibratii din ce in ce mai puternice, vibratii care vor crea o fereastra a timpului ce indica distrugeri majore la nivel mondial in perioada 12 februarie – 22 aprilie 2020. Doar ca exemplu folosesc data de 11 septembrie 2001 cand un astfel de aspect s-a materializat intr-un eveniment devastator.  

Revenind la Luna Plina din 14 septembrie 2019 aflata in conjunctie cu Neptun, trebuie neaparat sa adaug  faptul ca aspectul va impulsiona scoaterea la lumina a multor secrete legate de trecute si prezente evenimente mondiale. Chiar inainte de aceasta Luna Plina, pe 13 septembrie, vor avea loc incidente dramatice care vor fi revelatoare asupra evenimentelor viitoare (Marte È™i Soare opozitie Neptun, NS trigon Marte È™i NN trigon Neptun),  aspectul declansator fiind dat chiar de trigoanele facute de Nodurile Lunare.

In plan economic chiar daca lunile septembrie si octombrie vor afecta negativ pietele de capital, o recesiune puternica isi va face aparitia abia undeva in a 2a parte a anului 2020. Categoric asistam la o piata volatila, cu multe caderi si reveniri, o piata care se va redresa mai incet dar sigur incepand cu anul 2021. Pentru Romania lipsa planetelor in casa 2 ( economia) nu aduce modificari importante in 2020,  dar nu sunt excluse speculatiile din interior spre folosul unor entitati externe. Interesant este ca  industria cinematografica va aduce in atentia lumii  subiecte de acest gen cu impact urias in plan extern. Dar pastrez pentru predictiile anului 2020 tendintele si influentele tranzitelor planetare asupra tarii noastre.

O luna binecuvantata!


Niciun comentariu:

Un produs Blogger.