Horoscop aprilie 2020






Cred ca in acest moment intrebarea de pe buzele tuturor oamenilor este cand se va termina aceasta criza? Astrologic, linia de jos este conjunctia Marte/Saturn la 0˚ Varsator ( 31 martie) cu un varf in perioada 21–25 aprilie cand Marte loveste Soarele Romaniei.  Inceputul iesirii din ochiul furtunii si lumina de la capatul tunelului este 5 iunie (nodurile lunare  schimba semnul zodiacal plecand din Rac/Capricorn in Gemeni/Sagetator). Stiu! Pare atat de departe dar horoscopul lunii aprilie este unul complicat de prezenta a numeroase combinatii intre planetele exterioare dar si de aspectele facute dintre acestea si planetele personale, inclusiv Marte, Venus si Mercur.

Chiar de la inceputul lunii, conjunctiile Marte/Saturn (Varsator) si Pluto/Jupiter (Capricorn) , aduc limitari, amplifica emotii si ne vorbesc de manipulare, control, practici financiare inselatoare, restrictii in cariera, dificultati.

Conjunctia Marte/Saturn ne intarzie, amana si reprogrameaza actiuni ce ne-ar putea fi benefice. Avem acum timpul nostru de a cunoaste pe noi insine si NU de a cauta vinovati! Tot ce se intampla acum este modul in care natura incearca sa repare ceea ce au stricat oamenii de-a lungul a zeci de ani…

Planeta se schimba, vremurile se schimba… O oportunitate extraordinara se deschide pentru omenire. Haideti sa profitam toti de aceasta sansa, sa iesim din acest mood de supravietuire, sa depasim frica si sa credem cu tarie ca scopul acestei pandemii este vindecarea, apropierea si intelegerea dintre noi toti!

Exista acum un aspect care influenteaza puternic prima jumatate a lunii aprilie cand toate planetele se afla pe o singura parte a zodiacului, parte pe care Luna o tranziteaza in aceste 2 saptamani cu efecte extreme si repercursiuni majore de natura karmica.

4 aprilie: Mercur intalneste Neptun in Pesti. Mercur guverneaza toate formele de comunicare si mass-media. Momentul de conjunctie dintre aceste 2 planete va declansa un val unanim ca ceva este tinut ascuns, ca adevarul nu este cel care ni se spune. Exista o ceata, o perdea de fum care impiedica omenirea sa vada ce se intampla cu adevarat acum in intreaga lume. Nimic din ceea ce apare acum in toate mijloacele de informare nu luati ca pe ceva sigur si batut in cuie. Analizati, asteptati, nu va pripiti!

5 aprilie: Jupiter conjunctie Pluto Capricorn
Moment de cotitura imens, guvernele din intreaga lume vor incepe sa puna interesele nationale pe primul loc. Se vor avansa noi planuri de refacere a sistemului sanitar si a economiei. Schimbari economice majore si moduri de guvernare total diferite ce va schimba lumea pentru totdeauna!

7 aprilie: Marte cuadratura Uranus 5˚Varsator
Evenimente neasteptate de jurul imprejurul planetei. Neprevazutul, incidentele si situatiile iesite din comun apar din neant. Posibile miscari importante ale pamantului si furtuni care se adauga deja problemelor legate de acest virus.

8 aprilie: Luna Plina 19˚ Balanta
Provocari, tensiuni, ingrijorari. Pot aparea scheme de tratament, medicamente sau descoperirea unui vaccin pe  fondul unei disperari profunde. De evitat discutiile in contradictoriu, certurile. Iar daca totusi veti face acest lucru, luati in considerare efecte negative pe termen lung!

19 aprilie: Saturn inconjunct Nodul Nord in Rac, Chiron cuadratura NN si  Nodului Sud
Probleme de sanatate, decese. Pana cand nodurile lunare nu vor schimba casele astrologice nu vom simti imbunatatiri vizibile in sanatatea publica.

26 aprilie: Conjunctie Soare/Uranus in Taur
Schimbari politice ascunse si neasteptate. Constientizare la nivel individual. Directii noi si muguri de actiuni ce vor transforma societatea prezenta asa cum omenirea o  cunoaste acum.


“Daca vei trece prin ape, Eu voi fi cu tine È™i raurile nu te vor ineca; daca vei merge prin foc, nu te va arde È™i flacara nu te va aprinde.” Isaia 43:2


Niciun comentariu:

Un produs Blogger.