Renastere sau decadere? - eclipsa inelara de Soare 21 iunie 2020



La 8:40 AM ora Romaniei, are loc evenimentul astrologic major al anului 2020.  Extrem de puternica, vine cu schimbari nu neaparat benefice sau… permanente. Toti cei atinsi de aceasta eclipsa ( cei cu planete intre  27˚ Gemeni - 3˚Rac si 27˚Sagetator -3˚Capricorn ) pot experimenta un impact major care va marca un punct de cotitura in viata lor.


Important de retinut faptul ca Nodul Nord si steaua fixa Betelgeuse acompaniaza aceasta eclipsa, aruncand spre Pamant valuri de agresivitate, inconstanta si revolta. Lucrurile pot scapa de sub control extrem de usor, iar acest lucru este valabil atat la nivel global cat si personal. In plus, Nodul Nord aflat atat de aproape de conjunctia Soare/Luna ne cere imperios o cale noua de urmat, acea cale aleasa de suflet inainte de intrupare.


Evenimentele pe care le vom experimenta (fiecare in functie de aspectele personale), vor fi doar usi catre viitor, un viitor care ne va ajuta in evolutia noastra spirituala si nu pot fi evitate. In urmatoarele 6 luni, oameni sau popoare intregi se vor intalni cu destinul fara a putea face ceva caci liberal arbitru este minimalizat.


Vom afla foarte multe lucruri care ne-au fost ascunse, lucruri care ne privesc pe fiecare in parte (si nu numai la nivel personal), incat frustarea si nervii nostri vor trece pragul de alarma extrem de usor. Efectele eclipsei in perioada ei cea mai activa ( 1 luna inainte si dupa producerea ei efectiva) va influenta acutizarea raspandirii virusilor si va genera probleme cu traficul aerian – personal, cred ca multe zboruri vor fi reprogramate,intarziate sau anulate.


Pe harta Romaniei, sistemul sanitar pare a avea din ce in ce mai multe incercari, institutiile financiare si bancare resimt din ce in ce mai multe socuri generand dezechilibre notabile, sistemul universitar devine o harababura greu de urmarit, deceptii majore legate de guvern si dificultati ale acestuia in aprecierea evenimentelor interne si externe. Industria divertismentului, textilelor, confectii si obiectelor de lux sunt in cadere libera si cei mai afectati par a fi angajatii din aceste ramuri si in mod special femeile tinere.  Apar si reapar organizatii secrete ce pot genera cutremure financiare!

Ma opresc totusi … mai spun doar ca in aproximativ 3 ani,  Romania va cunoaste o schimbare de imagine colosala in sens pozitiv. Si asta va surprinde o lume intreaga!


Pe plan global pot avea loc cutremure importante  in regiunile activate de trecerea eclipsei ( Orientul Mijlociu, nordul Indiei, Nepal, China). Vantul puternic si furtunile sunt o alta caracteristica a acestei eclipse.

Intreaga lume va fi maturata de furtuni la propriu si la figurat, cu evenimente neasteptate create de natura uraniana a eclipsei. Pozitive sau negative, experientele pot fi depistate uitandu-va in graficul personal, ce planete sunt stimulate, conjunctiile si opozitiile acestora in raport cu eclipsa si casele astrologice in care sunt pozitionate.

 

PS: Nodul Nord este un farsor care ilumineaza dar si induce in eroare. Sa folosim puterea acestei eclipse pentru a evolua dar sa fim si extrem de vigilenti acum cand traversam acest ocean de confuzie! Acum este timpul cand se scot scheletele din dulap si se curata ranile de resentimente, ura si frica!

 

 


Niciun comentariu:

Un produs Blogger.