Numerologia magica




Afla ce iti aduce anul in curs folosind numerologia (2)

Daca doresti sa cunosti tendintele anului in curs pentru tine, exista un mod simplu de a face acest lucru. Astfel aduni numerele care compun luna si ziua in care te-ai nascut cu numarul anului care te intereseaza. Ex: Pentru o persoana nascuta pe 19 aprilie care vrea sa stie ce ii va aduce anul 2011 , avem: 1+9+4+2+0+1+1= 9
Anul cu numarul 9 fiind anul pe care persoana trebuie sa-l consulte

Numarul 6
Problemele de/cu familie si casa vor fi in centrul atentiei in acest an. Cei care au o meserie in domeniul artistic vor cunoaste promovarea si recunoasterea publica. Recompense financiare. Ajutorul unui prieten influent va deschide calea succesului. Spre jumatatea anului, sunt favorizate relatiile economice, comertul import-export si asocierile. Progresul poate fi lent dar constant. Renovarea sau redecorarea unei case va fi consumatoare de timp. Un noroc chior va asteapta spre sfarsitul anului.

Relatiile de orice fel vor cunoaste perioade de raceala si perioade de apropiere. Concurenta acerba de unde nu va asteptati. Problemele cu un colaborator apropiat pot fi evitate cu diplomaţie. Mentineti echilibrul intre viata de familie si cariera. Oglinzile asezate in spatiile mici din casa sau birou va pot ajuta la crearea sentimentului de spatietate dar si la materializarea mai multor oportunitati financiare.

Numarul 7
Un an introspectiv. Impact mare pe partea personala. Profesional, reevaluari si reprioritizari. CaÅŸtiguri materiale din surse neaÅŸteptate prin moduri neconventionale. Creste interesul pentru studiul si cercetarea stiintelor ezoterice si spiritualitate. Intalniri cu relatii mai vechi si ajutor de la persoane influente. Promovare sau transferuri la locul de munca in partea a doua a anului.

Orice tip de corespondenta prin mijloace moderne sau calatoriile in strainatate extrem de benefice. Noile idile nu sunt bine aspectate pe termen lung. Cadou sau mostenire neasteptata. Perioade de retragere si singuratate. Evitaţi discuţiile inutile şi certurile in viata de familie. Sanatatea unui membru al familiei va fi o sursă de îngrijorare. Plasati un elefant cu trompa in sus in zona de sud-vest a casei sau biroului pentru a stinge conflictele si neintelegerile.

Numarul 8
Multa munca si proiecte noi. Vechile cunostinte din sfere influente se vor dovedi de un real ajutor. Promovare la locul de munca. Veniturile vor veni din mai mult de o singura sursa. Casa poate deveni o prelungire a locului de munca. Renovare sau schimbare de domiciliu. Casatorie pentru multi cei care au numarul 8. Afacerile pot intampina intarzieri.

Schimbari bruste de dispozitie. Datorii vechi trebuiesc rambursate. Un prieten s-ar putea transforma in dusman. Fiti prudenti ! Verificati colaboratorii inainte de a va increde in ei. Puneti 8 monede I-Ching legate de un fir rosu langa biroul de lucru, pentru a spori succesul si stabilitatea financiara.

Numarul 9
Oferte si noi inceputuri. Castiguri din zone surprinzatoare. Un an excelent pentru cei cu profesii artistice. Investitiile pot aduce beneficii mari. Evitati sa imprumutati sau sa dati bani cu imprumut. Propietati, mosteniri sau noi achizitii vor intra in  prim planul vietii voastre. Calatoriile in scop de afaceri se vor dovedi benefice. Idilele la locul de muncă pot conduce spre situaÅ£ii dificile. In ciuda presiunilor sau sfaturilor, nu va investiti economiile. Lipsa de atentie poate conduce la accidente neasteptate.

Evitati confictele, despartirile in acest an este sunt permanente. Sfarsitul anului va va gasi mult mai optimisti si increzatori. Puneti trei plante cu flori rosii de-o parte si de alta intrarii casei pentru armonie si bunastare.



Niciun comentariu:

Un produs Blogger.