Previziuni aprilie 2011




Cel mai important aspect al acestei luni este conjunctia exacta Marte/Uranus (4 aprilie). Daca tinem  cont ca Marte aduce energie, agresivitate, furie, război, sânge ÅŸi accidente ÅŸi combinam cu Uranus , planeta reformelor , a revolutiilor si rebeliunilor, a cutremurelor si  schimbărilor bruÅŸte si neaÅŸteptate, am putea sa ne explicam de ce lumea este oarecum ingrijorata de evenimentele ce se pot produce prin alaturarea acestor planete. Dincolo de planul fizic,  cuvantul cheie al acestei conjunctii  este  CONSTIENTIZAREA!

Un alt aspect semnificativ  va fi si opoziÅ£ia exactă a lui Saturn cu Soarele ÅŸi Luna si putem spune ca multe guverne si conducatori de state vor manifesta intoleranta si o neacceptare a compromisului . Acest lucru va conduce la amanari, intarzieri si obstacole in actul de guvernare pentru majoritatea  tarilor lumii. Pe de alta parte , opozitia Jupiter/Saturn indica faptul ca lumea se afla intr-un puternic dezechilibru ÅŸi sunt necesare mijloace drastice pentru a putea corecta acest lucru si a aduce  pacea, bunastarea si  echilibrul starii actuale.

2011 este un an de constientizare radicala si intreagul Pamant va experimenta tranziÅ£ii violente. Acest aspect se referă in primul rand la situatia financiara foarte dificila din aceasta perioada si,  datorita acestui dezechilibru , sa ne asteptam la corecÅ£ii majore in acest domeniu. Ne vor fi oferite oportunitati de a invata din experientele trecute si mai mult decat atat,  eliberarea de greselile trecutului.

Cu un Mercur retrograd aproape intreaga luna aprilie, vom trai  timpuri critice... ne vom desparti  de multe dintre credinÅ£ele noastre vechi si ne vom indrepta spre un nou nivel de constiinta. Vom asista la numeroase descoperiri, descoperiri care ne vor deschide mintea si inima , si multe dintre acestea vor parea pentru multi dintre noi, adevarate miracole. O alta caracteristica care trebuie subliniata , este posibilitatea  producerii  unor evenimente extrem de grave legate de elementul apa . Inundatii si cantitati mari de apa , cu risc major de pierdere a multor  vieti omenesti.

Acest Mercur  retrograd va juca feste mentalului,  va produce distrugeri si/sau defectarea de masinarii sau utilaje, probleme cu vehiculele, de calculator, probleme legate de călătorii, pierderi de obiecte si neinÅ£elegeri in toate tipurile de comunicare.  Nu este o perioada buna pentru semnari de contracte. Deasemenea, în cursul acestei luni, mai exista posibilitatea  unui incident aviatic major sau  a unui  pericol real pentru o nava de tonaj mare. Din 23 aprilie, cand Mercur va intra in miscare directa, starea de spirit ÅŸi direcÅ£ia evenimentelor va cunoaste schimbari.

- va urma -







Niciun comentariu:

Un produs Blogger.