Gemeni 2012


Noii prieteni facuti in ultimele luni, vor aduce Gemenilor in prima parte a lui 2012  perioade de bucurie si satisfactie, dese intalniri si schimburi de opinii extrem de incitante si originale. De retinut totusi ca disponibilitatea Gemenilor de a acorda  incredere celor din jur (si nu numai), ar putea fi pusa la incercare de anumiti profitori aflati in jurul lor.

Daca pana in mai 2012 cariera si colaboratorii profesionali functioneaza extrem de eficient, dupa aceasta luna ceva se raceste in aceasta zona, iar energia si determinarea cu care ati inceput anumite proiecte se va pierde. Ultimele patru luni ale anului pot gasi Gemenii, in aceasta privinta, destul de dezamagiti de onestitatea unor contracte sau parteneri. O limpezire a gandurilor dar si a actiunilor intreprinse in acest domeniu de viata va veni spre sfarsitul lunii decembrie 2012.

O investitie importanta in domeniul imobiliar va creste cheltuielile multor Gemeni dar satisfactia si implinirea simtita va compensa, pentru un timp, acest neajuns. Gemenii trebuie sa fie totusi precauti la felul in care isi administreaza bugetul deoarece 2012 este un an in care vor simti la un nivel mai subtil, indemnuri inexplicabile de a cheltui pe orice si cu oricine( in special in perioada 16 mai-27 iunie). Castiguri financiare importante din munca proprie si/sau imobiliare ( 16 iulie-6 august 2012). Realizari profesionale, diplome si recunoastere din partea colaboratorilor sau partenerilor.

Nu in ultimul rand, dragostea va ramane o provocare pentru majoritatea Gemenilor pe tot parcursul acestui an. O mare doza de realism ii va face pe Gemeni mult mai precauti in abordarea vietii sentimentale. Multi vor oficializa relatia cu partenerul/a si o perioada buna pentru acest lucru este prima jumatate a anului, lunile ianuarie si martie 2012 fiind extrem de propice. Cei singuri vor gasi curajul sa inceapa o noua relatie pana in aprilie 2012, dupa aceasta data, ratiunea, intuitia si inteligenta Gemenilor ii va impiedica sa creada multe declaratii amoroase…





Niciun comentariu:

Un produs Blogger.