Horoscop iulie 2012



Cu planeta Saturn iesita din retrogradare cu putin timp in urma ( 25 iunie), multi vor avea impresia ca incepand de acum, tot ce a mers greu, poticnit sau chiar deloc, se va urni din loc si va cunoaste un nou inceput  … Cu toate acestea, aceasta mica insula ( ca perioada de timp) de liniste aparenta si speranta ca totul incepe sa se limpezeasca si sa se rezolve, va ramane o simpla... iluzie!!

Acalmia instalata nu prevesteste nimic bun… si cu cat ne vom apropia de sfarsitul lunii iulie, speranta ca la nivel global economia incepe sa dea semne de redresare,  se va narui, principala vina avand-o Marte, care se apropie energic de Saturn in aceasta perioada.
Trebuie mentionata ca fapt pertubator si inconjunctia (150*) lui Jupiter cu Saturn, la inceputul lunii august ( 2-3 aug), care va da fiori reci economiei globale. Consider ca starea de negare in care se afla factorii de influenta din acest domeniu si ascunderea realitatii de catre cei care au adevarata putere, se va sfarsi foarte curand.

Daca mai punem in balanta si conjunctia lui Jupiter cu Nodul Sud la 3* Gemeni din 2-3 iulie, care indica categoric o uriasa transformare, putem intrezari prin plasa de evenimente minore folosite ca fumigene pentru marea masa a populatiei, adevaratele si marcantele evenimente ce vor sa vina… ( Toti cei care au pe harta natala,  planete aflate la gradul 3 Gemeni in conjunctie sau in opozitie, sa fie convinsi ca viata li se va schimba si mai ales ca “o anume ” intamplare de destin le va transforma intreaga existenta).  

In plus, Mercur retrograd ( 14 iul)  cu Uranus in stationare in aceeasi perioada, urmand sa retrogradeze la randul sau in 18 iulie, ne arata intarzieri si obstacole majore, schimbari importante ce vor crea confuzie si disconfort, schimbare de curs si directie a afacerilor si problemelor mondiale si, mai ales, risc de catastrofe bruste. Sa ne asteptam la …neasteptat, neprevazut, stupefiant! O perioada agitata din mai multe puncte de vedere iar cei care pot evita calatoriile in aceasta perioada (13 – 15 iulie), semnarea de contracte sau inceperea unor noi proiecte, este bine sa o faca..

Una peste alta, o luna de vara atipica cu cel putin un eveniment exploziv ! Cutremure si/sau atacuri armate vor provoca panica, teama si instabilitate la nivel mondial si cu siguranta acest lucru va schimba lumea….





Niciun comentariu:

Un produs Blogger.