Schimbarea ce va veni - horoscop august 2012




Desi nu la fel de intensa ca luna iulie, august aduce totusi, cel putin doua aspecte planetare demne de retinut. : conjunctia exacta Saturn/Marte pe 15 august 2012 si spre sfarsitul lunii un Neptun , punct focal intre cele doua Noduri Lunare. Din pacate, accentul se va pune din nou pe economia globala si schimbarile drastice ce vor avea loc in acest domeniu. Transformarile sunt inevitabile iar aceste evenimente nu trebuiesc privite ca pe o fatalitate ci ca pe un progres necesar si o etapa in drumul Schimbarii…

Daca pana acum, Venus a adus un plus de protectie celor bogati ajutandu-i sa devina si mai bogati si sa castige si mai multa putere, din aceasta luna incepe sa se rescrie istoria. Opozitia cu Pluton de la mijlocul lunii cat si cuadratura cu Uranus va dezvalui lumii intregi secrete bine ascunse, informatii  nestiute de publicul larg si mai ales date si cifre necunoscute pana acum.

Desi nevoia de pace si compromis este extrem de puternica in aceasta luna, sunt de asteptat explozii de furie si perioade de mare intoleranta (sfarsitul lunii august), pierderi pe piata bancara si financiara . Valul inselaciunii privind economia mai multor state se va ridica si puterile care controleaza finantele lumii  vor fi dezvaluite. Urmatoarele 5 luni nu vor fi unele prea usoare, schimbarile de energie sunt imense, incordarea planetelor trimite catre noi valurile Schimbarii si depinde doar de noi sa ne facem tranzitia cat mai usoara.






Niciun comentariu:

Un produs Blogger.